Az, hogy csinálja, akinél mindig tip-top rend van és ő is mindig tökéletes néz ki, kaja is van úgy, hogy kisbaba/gyerek van otthon?
Köszönöm a válaszokat. Sejtettem én, hogy sehol nincs ilyen, de más hasonló kérdéseknél voltak olyan válaszolók, akik azt állították, hogy lehetséges. Ezért kérdeztem.
Az én fiam sincs nyugton egy percig sem, van járókánk, de abban nem nagyon van el, pedig pici korától hozzá van szoktatva, de mióta mászik, bútorok mellett lépeget azóta, neki az a játék, hogy megy és felfedez, ezt ugye a járókában nem tudja megtenni. Próbáltuk bababiztosra megcsinálni a házat, de akkor is folyton figyelni kell rá.
Főzni én is főzök majdnem minden nap, nem is hanyagolom el magam, tisztaság az fontos, főleg most a baba miatt, hát a rend az ami már néha nem fér bele a dologba.
Azt hiszem nekem azt kell megtanulnom, hogy ne várjam azt, hogy ha az egyik nap rendet teszek és kitakarítok az másnap is úgy lesz (nem a gyerekjátékokra gondolok, az nem zavar). Ezt folyamatosan csinálni kell. Megnyugodtam, hogy ez máshol is így van:)
Nálunk nincs mindig rend, de reggel kellek. Össze rakom úgy ahogy a szobát aztán pelenka csere és etetés, Evett büfögünk megy a kis birodalmában ahol elvan játszik. Addig rendbe teszem magam ( Hajvasalás, Kicsi smink, felöltözöm )
Ha ez megvan még igényli az alvást utána akkor vissza altatom össze takarítok fel rakom a kicsi ebédjét. A "nagyok" ebédjét pedig nem én főzőm úgy hogy ez egy kőnyítés.
Még nem tudtam végigolvasni, ki hogyan csinálja.
Nekem nincs segítségem, talán annyi, hogy a nagy 5 lesz idén, a kicsi 1.
Amíg a nagy oviban, szinte mindent meg tudok csinálni.
Este, ha lefektetem őket, marad egy kis idő magamra. Hajmosás, a körmeimet nem szoktam festeni. Gyantáztatni járok 6 hetente.
Míg a kicsi 3 óránként kelt, kivoltam nappal. Most 1-2szer kel, semmi probléma, estig pörgök.
Beleértem ide, hogy én vágom a fát magunknak és én vágom a csirkéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!