Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik egyutt alszanak a babával...

Akik egyutt alszanak a babával, hogy oldják meg?

Figyelt kérdés

a párotok is helyesli, vagy inkább ti ragaszkodtok hozzá? mennyire nehéz rola késobb leszoktatni a babát? és mikor probálnátok meg? tobbszor hallom, hogy még 2 éves, de akár ovis gyerkoc is a szuleivel alszik.

nem zavarja a "házaséleletet"?

lehet, bugyutának tunnek a kérdéseim, de érdekelne, kinek mi a tapasztalata, véleménye.

az én fiam sokszor felébred a mai napig (másfél éves), elofordult, hogy mire megnyugtattam, elaludt mellettem, vagy már rogton kozénk tettem le, ha tobbet akartam aludni, mert ott ritkábban ébredt...imádtam a kozelségét, de alig fértunk el, rugdosott is nagyon, sot néha hiába a kiságyban aludt, ha egyutt akartunk lenni, vagy ot kellett kivinni vagy mi nem mehettunk be, annyira minden nesz zavarta...volt, h a férjem koltozott ki a nappaliba..a vége a kulon szoba lett, azota mind nyugodtabban alszunk, ha nagyon nem megy másként, esetleg ott mellé bujok (nagy ágya van a drágának). reggelente így is mindig hozzám bujik, hétvégente meg kozosen hancurozunk ébredés után. tudom, minden baba más, ez az én tapasztalatom, éredekelne másé is:)

2009. aug. 31. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem a baba/kisgyerek aludjon a saját helyén! Láttam pár rossz példát, legutóbb a sógornőméknél. Fél évesen a baba köztük alszik, a kiságyat már kölcsön is adták, mivel ha beletették, üvöltött!!! A házaéletükkel nem tudom mi a helyzet, de ha állandóan ott a baba, akkor az se sok lehet nekik. A kialvatlanság az látszott rajtuk, de nem azért, mert sírós a baba, hanem azért az ember álmában is arra koncentrál, nehogy ráfeküdjön szegényre.

Velünk egy szobában lesz, de szigorúan külön ágyban. Nem azt mondom, hogy nem rakom a mi ágyunkra, de csak játszani, nem aludni. Az egy szoba is csak fél éves koráig, aztán megy a sajátjába. Ez az én véleményem.

2009. szept. 1. 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Nekem 3 hónapos a kislányom. Az ágya szorosan a miénk mellett van, hogy halljam, ha felkel.

Este szépen leteszem aludni (az altatás megint más kérdés), és alszik a kiságyában hajnalig, amikor is felébred enni. Szopizás után vagy ott marad mellettem reggelig, vagy visszateszem, ez változó, ha nagyon fáradt vagyok hamarabb alszom vissza, mint a gyerek.

Napközben, ha elalszik, a kiságyába teszem.

És van házaséletünk, mert a másik szobában isteni kanapé van, amúgy meg, ha már elaludt a kiságyban a gyerek, akkor lehet házasélni, csak én a rész elé pelust feszítek.

2009. szept. 1. 11:47
 3/3 anonim válasza:

Sziasztok

Én azt mondom,hogy minden gyermek szokja meg,hogy neki van ágya és ott aludjon.Az első gyerek nálunk aludt a szobába,a kiságyba 6 hónapig,aztán átkerült a saját szobájába.Most a második gyereknél pedig mi kiköltöztünk a nappaliba és így neki is lett saját szobája,amíg akkora nem lesz,hogy a tesóval össze kerüljön.De semmi gond nem volt,első perctől szépen alszik egyedül a szobába,igaz,hogy az ajtó nyitva van,hogy halljam ha felébred.Mi nagyon ellenezzük az együtt alvást,mert úgy nem tud az ember nyugodtan aludni,nem beszélve az intim pillanatokról.

2009. szept. 18. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!