Anyukák, akik 1 szobában alszanak a babával! Mikor szeretnétek majd áttelepíteni a babát a saját szobájába?
Akik már megtették, hogyan csináltátok és mennyi idős volt a baba?
10,5 hós baba anyukája
Ez nagyon jó kérdés :)
Nálunk én alszom az ő szobájában már 5 és fél hónapja, hagyjuk a férjemet nyugodtan aludni:) Az én fiam még néha eszik éjjel 2-3 körül, gyakran 4-5 felé ébred, beszélget. Lehet, hogy ez csak elhatározás kérdése. Most úgy érzem, még éveket tudnék a picimmel aludni.
Nem tudom egyesek mit akarnak 3-4 hós babát áttenni másik szobába.
Szerintem olyan 2 évesen kellene.
Nekünk van egy nagyobb gyerekünk is és az ő szobájába megy át 1 év múlva kb.
Most 1 éves. Eszembe sem jutna átköltöztetni.
4. vagyok megint: nekem nem volt szívem korábban áttenni kulon szobába, nem alussza át az éjszakát és megnyugtato volt,hogy mellettem volt a kiságy. DE: zavartuk ot, gyakrabban fent volt, miután lefekudtunk, ha a párom horkolt, megnyikorult az ágy, beszéltunk, bármi. azota, hogy maga alszik, "csak" 2x kel fel éjszaka, és én is. Ha nagyon nyugos, vagy nagyon ragaszkodik, mellette maradok. Vagy pl. mikor beteg volt, legalább a párom tudott pihenni, míg mi éjjeleztunk. Megszoktuk, és szerintem jo így neki is, nekunk is.
Van, aki 3-4 honaposan érzi ugy hogy eljott az ido. nekem ez korai lett volna
van, aki 2 évesen. ez meg késoiinek tunik.
de mindenki maga tudja, Nekik mi a jo:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!