Ahol a szülök egyszobában alszanak a babával és jön a kistesó hogyan oldják meg az éjszakai keléseket? Nem zavarja a kicsi a nagyobbat?
Figyelt kérdés
Most 2 szobás lakásban vagyunk.Szeretnénk kistesót,csak külön szobára nincsen megoldás.
Majd szeretnénk lakást venni ha vissza mennék dolgozni,de az kb 3 év...Addíg nem szeretnék költözni.
Csak nem tudom,ha sikerülne is a esó,hogy aludna a most 15 hónapos lányom....
2009. máj. 19. 12:51
1/5 anonim válasza:
Nálunk a 2 nagyobb szobájába tettem a kicsi ágyát és ott is aludt velük. A két nagy között 3, a középső éa a kicsi között 2,5 év van. Sosem ébresztette fel a nagyokat éjjel, pedig többször is ébred éjszakánként.
2/5 anonim válasza:
mi külön költöztettük őket. a kiisebbel én, a nagyobbal az apja aludt. ám ha nincs is különalvásra lehetőség, 1 hónap alatt hozzászokik a nagy a kicsi sírásához. simán alszik majd mellette. max, ha felébred, adsz neki is egy kevés innivalót.
3/5 anonim válasza:
Kisgyerek külön szobában, újszülött a szülőkkel.
Különben mi a bátyámmal 14 éves koromig a szüleimmel egy szobában aludtunk, pedig volt más szoba. Nem lett bajunk.
4/5 anonim válasza:
Annyira megszokták a klf. hangokat,hogy semmire nem kelnek fel.Egymás sírására sem.4 és 2 évesek,most várjuk a 3. babát.Ő is velük fog aludni.
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Velünk fog aludni-ezt akartam írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!