Milyen gyorsan növik ki a babák az első,16-17-es cipő méretet? Ha nagyobbat veszek, a 19-20 még nem lenne óriási?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 19:01
1/7 anonim válasza:
szerintem csak egy számmal vegyel nagyobbat, mert nem fog tudni benne menni a babád
2/7 anonim válasza:
Szia!
Áprilisban volt 1 éves :
1. szandit február 28-án vettük, 19-es méretű.
1. cipőt március 12-én vettük , 19-es méretű. (Bobby Shoes)
2. szandit június 10-én vettük, 20-as méretű. (Elefanten)
2. cipőt június 24.én vettük, 21-es méretű. (Baren-schuhe) Ez még nagy, de ősszel pont jó lesz!
3/7 anonim válasza:
Nem írod milyen idős a babád. de a 19-20as cipő kb. 1-másfél éves gyerekre való. A 16-17-es kb. fél évesre.Nem érdemes sokkal nagyobbat venni, de ha még csak pár hónapos akkor nem is nagyon kell cipő.Majd ha már álldogál és kapaszkodva lépeget akkor kell cipő.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
Még 3 hónapos.
2011. aug. 19. 21:20
5/7 anonim válasza:
Szia!Nekünk 18-as volt a lába mikor kapaszkodva lépegetett,de nem tudtam ráadni az előre megvett 19-es szandit,mert nem viselte el,begörcsölte a talpát,ordított.20-as volt az első cipője,mikor elindult 15 hósan,és csak kevés cipőt tudtam ráadni,mert dombos a lába.Fel kell akkor és ott próbálni,mert nekem kidobott pénz volt.
6/7 anonim válasza:
jót nevettem :) ugye nem akarsz a 3 hónaposodra 20as cipőt adni? :)
leginkább semmilyen cipőt ne adj rá, csak akadályozná a forgásban, kúszásban. hűvösben zokni, télen kezeslásasban.
20 cipőt a fiam 14 hónaposan hordott :D
16ost meg soha, 19 volt az első cipője, 1 évesen mikor elindult, előtte csak kocsicipő volt a lábán :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. aug. 20. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!