Aki akarna babát szeretni fogja,mindent megadna neki annak vagy nem jön össze vagy a terhességével vannak gondok,aki meg az utcán megszüli eldobja üti-veri az normálisan kihordja a terhességet?:(Ez olyan borzasztó:(
Szerettünk volna kistestvért, késett is a menzeszem az első próbálkozós hónap után. A tesztjeim mind halvány+ak voltak, de 5 nappal később begörcsöltem... Bementünk az ügyeletre, ott azt mondta a doki, hogy maradjak bent, aztán eldől, hogy vetélés, vagy menzesz. Nem csinált még egy vacak uh-t sem...
Kicsit irigy vagyok, hogy a sok felelőtlen tininek sikerül, (aztán megy kapartatni)aki meg akarja, annak nem... Mind a ketten fiatalok vagyunk (24/25), és valami miatt még sem sikerült. Sógornőm 32 éves múlt, neki is sikerül kihordani a gyerekét.
2013. jan. 21. 11:08
12/15 anonim válasza:
Dehogynem. Sokszor nekem is eszembe jut.
Mások b.sznak védekezni, kikapartatna egymás után 3 gyereket, aztán negyedszer is simán teherbe esnek.
Én soha életemben nem voltam felelőtlen, de még a menzeszem sincs rendben. Hormonbajok miatt háromhavonta menstruálok, jó eséllyel nem lesz egyszerű teherbe esni.
2013. jan. 21. 11:47
13/15 anonim válasza:
Azért tényleg nem ennyire fekete/fehér a világ....
sokszor nem igazságos dolgok történnek .......nem tudom miért...
azért az a roma lány/fiú is örülhet a kisbabájának...nem tudhatod.....
2013. jan. 21. 12:22
14/15 anonim válasza:
Sokszor érzem én is így. Van egy fiam, nagyon nehezen lettem terhes és rettenetes volt a terhességem, végül a 35. hétre született a fiam. Semmi baja, gyönyörű gyerek. De "nem ajánlják", hogy szüljek még egyet. Pedig rettentően szeretnék. És akkor itt a másik oldal. Ismerősöm, nem roma, normál családban nőtt fel. Most szülte az 5. gyerekét. Csak nem tudom minek ha az utcán sétálunk sokszor hallom, hogy veri a nagyobbakat. Ill. a két legnagyobbat "odaadta" apának, mert azokra már úgyis "csak" csp. jár. Minek az ilyennek 5. gyerek??? Én meg egy másodikért mit meg nem adnék. Persze akkor itt van az is, hogy legyek hálás, hogy ez az egy ven, hiszen sok embernek, aki szeretne még egy se lehet. Csak hát, nagyon nehéz ezt elfogadnom.
2013. jan. 21. 14:10
15/15 anonim válasza:
Én is átmentem ezen a fázison, amin most te. Volt vetélésem, lombikom, láttam én is mik az arányok egy "kaparáson" és a meddőségi központban. Sejtheted. Még most is kemény véleményem van erről, de próbálom leállítani magam, mert úgy érzem, különben megőrülök a keserűségtől. Szeretnénk babát, és nem akarom magam ezzel is stresszelni, meg ezekkel a gondolatokkal szennyezni magam, mert mindig a sikertelenségem jut róla eszembe. Igyekszem inkább pozitívan állni a dolgokhoz, ehhez pedig az kell, hogy tudjak ezekre ne figyelni. Nem egyszerű, mert a keleti orszgárészen lakunk, ahol ha akarom, ha nem , látom kik szülnek többségben gyereket. Fordítsd valami más felé a figyelmed, most én is ezen vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!