Választanom kell, mindkét nevet nem szeretném adni. Debóra vagy Amrita?
Figyelt kérdés
Páromnak teljesen mindegy, azt mondta rám bízza, család nem hajlandó véleményt mondani azt mondták nekik mindegy válasszam én. Február végén jön a baba. Amelyik név több szavazatot kap azt választom :) kérlek ne azt írjátok hogy szép vagy sem, mert nekem mindkettő gyönyörű. Vezetéknévhez mindkettő passzol (Kocsis)2013. jan. 18. 23:04
21/31 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm lánya Debóra,csak abban az esetben adnám ezt a nevet ha nem becézik Debikének,mert így becézve iszonyú nekem,maga a Debóra jobban tetszik,mint a másik név amit írtál,tehát Debóra.
22/31 anonim válasza:
előző a becenevet nem tudod előre meghatározni, kizárólag csak otthon..
Debóra: héber eredetű, jelentése :méh (bec.:Debi, Bóra)
Amrita szanszkrit, jelentése a halhatatlanság itala
(becézés: Ami,Rita)
Nagyon szép az Amrita- arra szavazok.
23/31 anonim válasza:
Amrita inkább
Nekem a Debóra igy olyan idegenül hangzik,talán rövid o-val,hogy Debora jó lenne.
Másrészről,kedves kérdező!
Véleményeket kértél,én sem tudom másképp leírni,hogy melyik tetszik vagy sem,csak ha oda írom miért.
Számomra igy van értelme!
Nem kell megharagudni ezért!
Aki meg "bunkón" válaszol...annak a véleménye mit sem számit!
24/31 anonim válasza:
Debóra. Az Amrita valami lehetetlen név!
28/31 anonim válasza:
Amrita
A Debóráról nekem a debil jut eszembe, bocsánat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!