Választanom kell, mindkét nevet nem szeretném adni. Debóra vagy Amrita?
Figyelt kérdés
Páromnak teljesen mindegy, azt mondta rám bízza, család nem hajlandó véleményt mondani azt mondták nekik mindegy válasszam én. Február végén jön a baba. Amelyik név több szavazatot kap azt választom :) kérlek ne azt írjátok hogy szép vagy sem, mert nekem mindkettő gyönyörű. Vezetéknévhez mindkettő passzol (Kocsis)2013. jan. 18. 23:04
11/31 anonim válasza:
AMRITA - a halhatatlanság nektárja -AMRITA az -s végződéshez is jobb, nagyon szép...
12/31 A kérdező kommentje:
Amrita Dec.7
Debóra Ápr. 24
2013. jan. 18. 23:20
13/31 anonim válasza:
Amrita helyett Amina lenne akkor azt választanám de így a Debóra.
14/31 anonim válasza:
Akkor számomra nem kérdés, hogy Debóra.
Gondolj bele még túl se lesz a mikuláson jön a névnapja majd a karácsony, szerintem így nem az igazi.
15/31 A kérdező kommentje:
Amrita helyett Amina, hát én ismerek egy Amina nevű 15 éves leányzót, akit a suliban Apinának neveznek.. A gyerekek fantáziája határtalan. :) Nekem az Amina egyébként már nem is tetszik hiába csak 2 betűs az eltérés :)
2013. jan. 18. 23:26
16/31 anonim válasza:
Nekem a Debóra jobban tetszik.
Sok boldogságot nektek:)
17/31 anonim válasza:
A Debóra egy ló ( nekem az ugrik be elsőre)
Az Amrita pedig förtelem.
Ha kettő közül lehetne csak választani, akkor inkább nem szülök gyereket!!!
18/31 A kérdező kommentje:
Látom, a csekély agyi kapacitásoddal nem sikerült felfogni hogy nem az érdekel hogy neked tetszik vagy sem.. :)Mindegy vannak még sötét emberek, ha segíteni nem tudsz ne válaszolj.
2013. jan. 19. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!