Választanom kell, mindkét nevet nem szeretném adni. Debóra vagy Amrita?
Amrita
Az Amritát még életemben nem hallottam, de ez mindegy is. A Debóra viszont állatira nem passzol a Kocsishoz. A Debóra sztem egy magyar névhez sem passzol :)
A Kocsis egy teljesen természetes, gyakran hallott magyar név. A Debóra és az Amrita meg teljesen idegen hangzású. Szerintem sajnos egyik sem illik ehhez a vezetéknévhez, szóval a "mindkettő passzol"-lal nem értek egyet.
De ha ebből kell választani, akkor Debóra.
Köszönöm hogy írtok.
Igazából ez a két név nyerte el legjobban a tetszésem, amióta megtudtam a nemét. Igen teljesen idegen hangzású, míg a vezeték név gyakori, pont emiatt nem szeretném például elnevezni Kocsis Bettinának vagy bármelyik gyakori lánynevet hozzáfűzni, ezek én úgy gondolom különlegessé tennék a vezetéknevünket. :)
Amrita.
A Debóráról így leírva mindig a zsebóra jut eszembe.
Melyiknek mikkor van a névnapja?
Mert én például nem választanám azt ami egy hónapba van a születésnapjával vagy a karácsonnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!