Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Választanom kell, mindkét...

Választanom kell, mindkét nevet nem szeretném adni. Debóra vagy Amrita?

Figyelt kérdés
Páromnak teljesen mindegy, azt mondta rám bízza, család nem hajlandó véleményt mondani azt mondták nekik mindegy válasszam én. Február végén jön a baba. Amelyik név több szavazatot kap azt választom :) kérlek ne azt írjátok hogy szép vagy sem, mert nekem mindkettő gyönyörű. Vezetéknévhez mindkettő passzol (Kocsis)
2013. jan. 18. 23:04
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
23%

Amrita

Az Amritát még életemben nem hallottam, de ez mindegy is. A Debóra viszont állatira nem passzol a Kocsishoz. A Debóra sztem egy magyar névhez sem passzol :)

2013. jan. 18. 23:07
 2/31 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) A passzolt a csengésére értettem, bár ez az én véleményem:)
2013. jan. 18. 23:08
 3/31 anonim ***** válasza:
90%
szerintem meg ebből a kettőből inkább Debóra legyen, arra nem fognak visszakérdezni, hogy mi? Rita, vagy Anita.
2013. jan. 18. 23:10
 4/31 anonim ***** válasza:
90%
Debóra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem ezt szavazzák meg...
2013. jan. 18. 23:13
 5/31 anonim ***** válasza:
77%

A Kocsis egy teljesen természetes, gyakran hallott magyar név. A Debóra és az Amrita meg teljesen idegen hangzású. Szerintem sajnos egyik sem illik ehhez a vezetéknévhez, szóval a "mindkettő passzol"-lal nem értek egyet.

De ha ebből kell választani, akkor Debóra.

2013. jan. 18. 23:13
 6/31 Joshy Ca$h ***** válasza:
58%
Szerintem azt kellene megszavaztatni, melyikért cikiznék kevesebbet. De a Debóra az jobb.
2013. jan. 18. 23:17
 7/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtok.

Igazából ez a két név nyerte el legjobban a tetszésem, amióta megtudtam a nemét. Igen teljesen idegen hangzású, míg a vezeték név gyakori, pont emiatt nem szeretném például elnevezni Kocsis Bettinának vagy bármelyik gyakori lánynevet hozzáfűzni, ezek én úgy gondolom különlegessé tennék a vezetéknevünket. :)

2013. jan. 18. 23:17
 8/31 anonim ***** válasza:
49%

Amrita.

A Debóráról így leírva mindig a zsebóra jut eszembe.

2013. jan. 18. 23:18
 9/31 anonim ***** válasza:
47%

Melyiknek mikkor van a névnapja?

Mert én például nem választanám azt ami egy hónapba van a születésnapjával vagy a karácsonnyal.

2013. jan. 18. 23:19
 10/31 A kérdező kommentje:
Cikizni bármelyik névvel lehet... :) Különösen általános iskolások között én nem hallottam olyan kisgyerekről akinek ne lett volna egy gúnynév alkotva a keresztnevéből :)
2013. jan. 18. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!