Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha az...

Mit gondoltok arról, ha az anya ezzel bünteti meg a gyerekét?

Figyelt kérdés
Szégyenbe hozza azzal, hogy nem megy el anyák napi ünnepségre, nem gondoskodik jelmezről farsangra, nem engedi osztálykirándulásra stb. A gyerek kicsi, alsó tagozatos, a bűne általában az, hogy nem fogad szót, illetve visszafelesel (nem egy rendszerető család, és ha mondjuk rászólnak, hogy pakoljon, visszaszól, hogy a nappaliban is kupi van - ami egyébként igaz). Nincs előzetes figyelmeztetés, egyből ez a büntetés, mintha az anya csak kifogást keresne.

2013. jan. 16. 12:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%

Kedves 20-as! Ezt az anyát egyáltalán nem fogja érdekelni, hogy a gyereke mit gondol róla, hogy szereti-e, vagy sem.

Ezt az anyát csak saját maga érdekli. Vajon milyen problémája lehet az életben, hogy ennyire nem érdekli a saját gyermeke?

Csak azt tudom én is írni mint mások, minek szült gyereket? Nem anyának való az ilyen.

És még egy gondolat, ami eszembe jutott: igaz, a kisfiam még csak most múlt 2 éves, de ha az első anyák napi ünnepségre gondolok, túlcsordul a szívem! Én olyan, de olyan büszke leszek a kisfiamra!!! Ki nem hagynám semmiért sem!!

2013. febr. 5. 14:04
 22/30 Czinkapanna ***** válasza:
Ezzel saját magát járatja le az anyuka és a gyerek ugyan ilyen lesz felnőtt korába mert ezt látja otthon sajnálom a kisgyereket de ezzel azt éri el h nagyon hamar el fogja hagyni a gyerek majd lelép ha nagyobb lesz és milyen igaza van:))))
2013. febr. 6. 09:23
 23/30 Majdnem okos válasza:
0%
szívás :D
2013. márc. 17. 06:37
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy létezik ilyen...
2013. márc. 17. 06:48
 25/30 anonim ***** válasza:
74%
Én is ebben nőttem fel, elég megalázó volt, ráadásul egy sznob iskolában úgy, hogy az anyám még értelmiségi is volt. Annyi szerencsém volt, hogy nem összetörtem, hanem hamar megtanultam szInészkedni. De a mai napig még rágondolni is szörnyű, hogy 2.-ban volt, hogy az egész osztály elé kiállItottak és 1 órán keresztül faggatott a tanár, hogy miért nem tud hozzánk látogatóba jönni, vagy amikor másnap megjegyezték az osztály előtt, hogy csak nekem nem voltak az ünnepségen a szüleim és még sorolhatnám. Nálam nem büntetésnek szánta az anyám, hanem felelőtlenül megszült és nem fértem bele az életébe. Aztán 13 évesen beindult a vállalkozása és akkor mindent pótolni akart, nem értette miért vagyok már tartozkódó vele.
2013. márc. 17. 08:05
 26/30 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Nálad a pedagógusokkal volt a nagyobb gond.

Sajnos nagyon sok pedagógus ilyen. Nem a gyereket kellene aláznia, főleg nem a többi gyerek előtt, hanem utána járnia annak, hogy miért nem mehet családlátogatásra, miért nincs ott a szülő az ünnepségen.

Ezeket pedig nem a gyerekkel kell megbeszélnie, hanem a szülővel.

Ha nem tud vele személyesen találkozni, akkor ott az ellenőrző, vagy a telefon.

Volt alkalmam megtapasztalni általános iskolában felsős koromban ezt a tanári osztály előtti faggatózást, megaláztatást, így gyerek pozícióból is átéltem.

Később pedig szülő szempontból is.

Mert nem minden munkahely tolerálja, hogy a gyereknek iskolai ünnepélye van munkaidőben. Ha pedig vállalkozó a szülő, akkor az ügyfeleket nem az érdekli, hogy ott tud-e lenni az ünnepélyen.

2013. márc. 17. 08:46
 27/30 anonim ***** válasza:
85%
Ebben igazad van, de én már szülő vagyok és ha az én gyerekemmel ezt csinálták volna, biztos, hogy elkapnám a tanárnőt.
2013. márc. 17. 08:54
 28/30 g.kiki94 válasza:
Kedves 20-as... szerintem a gyerek sosem tud igazán közönyössé válni, legalábbis nekem sosem sikerült bármennyire is szerettem volna... a szülő azért egy bizonyos ideig szülő marad, és nem tudsz ellene mit tenni... én 18 éves vagyok, és havonta egyszer még mindig találkozom apámmal, és ha megígér valamit még mindíg reménykedek... persze aztán jön a csalódás... ez persze a pasikkal való viszonyomra is hatással van, borzasztó nehezen bízom meg az emberekben... most már egy fél éve nagypapámmal élek, elötte 2 évet kollégiumban laktam, de ez az idő sem volt elég arra hogy elfelejtsem azokat amik történtek, és valószínűleg sosem fogom tuni megbocsátani a dolgokat nekik...
2013. márc. 17. 11:52
 29/30 anonim ***** válasza:
54%
Szomorú. Emlékszem én hogy utáltam, mikor a mamám jött el anyák napi ünnepségre. Értem, hogy anyámnak így volt könnyebb, de én tuti nem csinálnám ezt. Nem is tudnám, mert már nincs köztünk :(. Sztem nem is gondolta, h nekem ez rosszul eshet.
2013. júl. 16. 14:00
 30/30 anonim ***** válasza:

Azzal hogy nem megy el az anyáknapi ünnepségre, saját magát is bünteti.

Azzal meg h megalázza a gyereket nincs tisztában.

ha meg nem lát példát a gyerek (nappaliban is kupi van), akkor hogy gondolja hogy megtanul pakolni

Szánalmas

2013. júl. 16. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!