Mit gondoltok arról, ha az anya ezzel bünteti meg a gyerekét?
Kedves 20-as! Ezt az anyát egyáltalán nem fogja érdekelni, hogy a gyereke mit gondol róla, hogy szereti-e, vagy sem.
Ezt az anyát csak saját maga érdekli. Vajon milyen problémája lehet az életben, hogy ennyire nem érdekli a saját gyermeke?
Csak azt tudom én is írni mint mások, minek szült gyereket? Nem anyának való az ilyen.
És még egy gondolat, ami eszembe jutott: igaz, a kisfiam még csak most múlt 2 éves, de ha az első anyák napi ünnepségre gondolok, túlcsordul a szívem! Én olyan, de olyan büszke leszek a kisfiamra!!! Ki nem hagynám semmiért sem!!
Utolsó:
Nálad a pedagógusokkal volt a nagyobb gond.
Sajnos nagyon sok pedagógus ilyen. Nem a gyereket kellene aláznia, főleg nem a többi gyerek előtt, hanem utána járnia annak, hogy miért nem mehet családlátogatásra, miért nincs ott a szülő az ünnepségen.
Ezeket pedig nem a gyerekkel kell megbeszélnie, hanem a szülővel.
Ha nem tud vele személyesen találkozni, akkor ott az ellenőrző, vagy a telefon.
Volt alkalmam megtapasztalni általános iskolában felsős koromban ezt a tanári osztály előtti faggatózást, megaláztatást, így gyerek pozícióból is átéltem.
Később pedig szülő szempontból is.
Mert nem minden munkahely tolerálja, hogy a gyereknek iskolai ünnepélye van munkaidőben. Ha pedig vállalkozó a szülő, akkor az ügyfeleket nem az érdekli, hogy ott tud-e lenni az ünnepélyen.
Azzal hogy nem megy el az anyáknapi ünnepségre, saját magát is bünteti.
Azzal meg h megalázza a gyereket nincs tisztában.
ha meg nem lát példát a gyerek (nappaliban is kupi van), akkor hogy gondolja hogy megtanul pakolni
Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!