Mosható pelus: Szavazásos kérdés. Ha nem próbáltad, mikor/milyen esetben próbálnád ki?
Ez "kötetlenebb" szavazás lenne, nem szeretnék "a", "b", "c",stb. válaszlehetőségeket megadni,de azért jó lenne, ha jellegében hasonló rövid, lényegre törő válaszok jönnének.
Akik már eleve ilyet használnak, azok is írhatnak, hogy "ezt használjuk", vagy valami hasonlót. (esetleg, hogy miért választottad ezt a pelenkázási módot)
Hosszú is lehet,rövid is, bármilyen :)
Azt hiszem most tudtam utoljára kiemelni. Pár nap múlva visszajövök és próbálok mindenkire egy picit reagálni,meg összességében is.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kipróbálnám ha:
- a kislányom bőre nem lenne hiperérzékeny
(olyan pelusra van szükségünk, ami pillanatok alatt beszívja, és maximálisan bent is tartja a nedvességet)
- nem lenne eldobható pelus
- valaki jönne, elvinné, tisztítaná, vasalná(ha kell)
fél éves korig eldobhatóztunk, mert az anyatejes kakival nem akartam megküzdeni napi 6 x. azóta moshatózok.
ami eleinte elrettentett:
-nem írják le sehol rendesen és értelmesen az egészet, úgy kell kifórumozni és tele van az ember előítélettel, hogy vasalni kell (nem is ) áztatni (nem, ha mindennap mosod) és külön mosni (ezt sem feltétlen) és fujj kaki (van kakifogó betét ami wcbe lehúzható) és spéci mosószer ( sima babydreft) ...szóval az egész egy macerának tűnt. -
-aztán meg egy hét alatt összeszedtem az infot és kiderült, hogy egyes fajtái pont olyanok, mint az eldobható, ráadom és amikor elhasználódott akkor nem szemetes hanem mosógép . ennyi., ja a kakit a kakifogó papírral együtt kidobni. szóval ezt senki nem tudta rendesen leírni, hogy ilyen egyszerű, mindenhol jöttek az okoskodással, hogy hát nem tud ajánlani, mert ez nem ilyen egyszerű, mert minden gyerek más és prefold és tetra és külső meg belső meg viaszozás. Az egésznek egy nagy körítést adtak, pedig lehet tök egyszerűen is, bár biztos a hajtogatós szarakodás is érdekes, de a kényelmeseket elrettenti, mert nem tudják, hogy van ilyen egyszerűbb típus is a pelusokból, hogy pont olyan, mint az eldobhatós csak éppen kimosod a kuka helyett.
Úgy látom a legtöbben kipróbálnák, ha lehetne kölcsönözni.
Hát kérem lehet.
A Csimota Pelenka már hirdetett ilyen akciót, amire alig volt jelentkező. (Még most is lehet, akit érdekel. Ingyen kölcsönözhető, csak kauciót kérnek, de azt vissza is utalják)
A második probléma a munka. Na ne már, heti két alkalommal 1-1 óra meló van vele ez olyan sok? Csoda, ha szemétbe fullad a föld?
Tényleg nagy kár, hogy az üzletek nem tartják a polcokon. De ha lenne rá igény biztosan tartanának.
Jól eltűntem, elnézést. Szóval ígértem egy kis összesítést:
Legtöbben, 8-asn hivatkoztak arra, hogy macerásnak tartják a tisztítást, meg ami vele jár.
4-en írták, hogy maga a pelus, a kezdő készlet, drága.
3-an írták amit én is említettem, hogy nem lehet sok helyen hozzájutni. 3-an írták, hogy ezt használták/használják és pozitív tapasztalatuk van.
Két alkalommal pedig a következőket: nem tartja környezetkímélőbbnek, úgy gondolja, hogy kényelmetlen a babának, még két ember próbálta, de volt probléma a használat során,ezért visszatért az eldobhatóshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!