Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mosható pelus: Szavazásos...

Mosható pelus: Szavazásos kérdés. Ha nem próbáltad, mikor/milyen esetben próbálnád ki?

Figyelt kérdés

Ez "kötetlenebb" szavazás lenne, nem szeretnék "a", "b", "c",stb. válaszlehetőségeket megadni,de azért jó lenne, ha jellegében hasonló rövid, lényegre törő válaszok jönnének.

Akik már eleve ilyet használnak, azok is írhatnak, hogy "ezt használjuk", vagy valami hasonlót. (esetleg, hogy miért választottad ezt a pelenkázási módot)

2013. jan. 14. 11:11
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Mielőtt jönnének a "vicces" válaszok: természetesen a babátokon (nem saját magatokon. Visszaolvasva látom, hogy nem fogalmaztam elég körültekintően)
2013. jan. 14. 11:12
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem próbálom/tam ki , mert kényelmes vagyok.

Ajánlom figyelmedbe a BA-t. (rem. nem reklám), ott van egy jó kis cikk róla pro és kontra.

2013. jan. 14. 11:13
 3/36 A kérdező kommentje:
Félreértettél, én olyan jellegű válaszokat szeretnék, hogy "mikor próbálnád ki" (tehát mikor IGEN) Nem olyat, hogy mikor, miért nem.
2013. jan. 14. 11:18
 4/36 A kérdező kommentje:
(Nem tudom mi az a BA)
2013. jan. 14. 11:19
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem próbáltam,mert sokkal kényelmesebb és egyszerűbb az eldobható,elgondolkodtam rajta hogy hosszútávon olcsóbb lenne de egyszerre megvenni nagyon drága,folyamatosan mosni kéne,fiam lassan 2 éves lesz,már néha néha felül a wcre nagyon tetszik neki,nálunk felesleges lenne átváltani.
2013. jan. 14. 11:23
 6/36 A kérdező kommentje:

Pedig én igyekszem egyértelműen fogalmazni.

No szóval, akkor visszakérdezek:

1. válaszoló: kipróbálnád, ha valaki elviszi és házhoz hozza kimosva? (esetleg bepakolja a szekrénybe? :))

2. válaszoló: kipróbálnád, ha ingyen adna valaki egy készletet?

Ilyen formában gondoltam

2013. jan. 14. 11:27
 7/36 anonim ***** válasza:
74%
Én akkor próbálnám ki, ha nem lenne más opció:) Túl kényelmes vagyok ahhoz, hogy minden nap mossak-fehérítsek-vasaljak. NAgyon utálok vasalni, és a kézi mosást nem bírja a bőröm (tegnap mostam ki pont az előkéket, amit muszáj kézzel - és már tiszta seb a kezem:( )
2013. jan. 14. 11:27
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
MOst olvastam a kommentedet - ha normális áron tudja produkálni, hogy idehozza, elviszi, mossa, stb, akkor szívesen kipróbálnám.
2013. jan. 14. 11:28
 9/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jan. 14. 11:28
 10/36 A kérdező kommentje:

Közben én is válaszolok, (már ezt használjuk, de a régi énem nevében):

- Ha lennének üzletek is és nem csak webáruház,ahol meg lehet nézni, akár próbálni is a pelusokat (1-2 kivételtől eltekintve, de nem nagyon vannak sajnos mosható pelusos üzletek)

2013. jan. 14. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!