Mosható pelus: Szavazásos kérdés. Ha nem próbáltad, mikor/milyen esetben próbálnád ki?
Ez "kötetlenebb" szavazás lenne, nem szeretnék "a", "b", "c",stb. válaszlehetőségeket megadni,de azért jó lenne, ha jellegében hasonló rövid, lényegre törő válaszok jönnének.
Akik már eleve ilyet használnak, azok is írhatnak, hogy "ezt használjuk", vagy valami hasonlót. (esetleg, hogy miért választottad ezt a pelenkázási módot)
Nem próbálom/tam ki , mert kényelmes vagyok.
Ajánlom figyelmedbe a BA-t. (rem. nem reklám), ott van egy jó kis cikk róla pro és kontra.
Pedig én igyekszem egyértelműen fogalmazni.
No szóval, akkor visszakérdezek:
1. válaszoló: kipróbálnád, ha valaki elviszi és házhoz hozza kimosva? (esetleg bepakolja a szekrénybe? :))
2. válaszoló: kipróbálnád, ha ingyen adna valaki egy készletet?
Ilyen formában gondoltam
Közben én is válaszolok, (már ezt használjuk, de a régi énem nevében):
- Ha lennének üzletek is és nem csak webáruház,ahol meg lehet nézni, akár próbálni is a pelusokat (1-2 kivételtől eltekintve, de nem nagyon vannak sajnos mosható pelusos üzletek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!