Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szolgálati jogviszony megállap...

Szolgálati jogviszony megállapításához (40év), a nyugdíjfolyosító intézet tölem kér igazolást arról, hogy az 1976. 06. -tól-1977. 08. ig terjedő időszakban ki volt a GYES kifizető. Hol járhatok utána?

Figyelt kérdés
1976. 04. hónapban szültem.1976. 06.30. -án lejárt a szerződéses munkaviszonyom.1977. 08-tól dolgozom. Miért nekem kell ezt intéznem?
2013. jan. 12. 18:49
 1/1 anonim ***** válasza:

elnézést hogy nem a kérdésre válaszolok, csak azt szeretné mondani, hogy én is így jártam, én más okból kértem az eddigi szolgálati idő kiszámítását

kb 10-12 éves munkaviszonyom volt eddig és nekem az egész időszak igazolását kérték! dühömben meg is írtam nekik, hogy ha meglennének a papírjaim, akkor én is össze tudnám adni az éveket, és nem fordulnék hozzájuk, meg hogy aki nyugdíj előtt áll attól kérik a 40 év igazolását?

nem is értem ezt az egészet, hiszen nekik elvileg minden infójuk megvan

de az egyik kolléganőm aki szintén nyugdíj előtt áll, tőle meg nem kérték annak az időszaknak az igazolását, amiről nem volt papírja

2013. jan. 12. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!