Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lesz most akkor? Sürgős...

Mi lesz most akkor? Sürgős választ kérek!

Figyelt kérdés

Csak azt akarom tudni, hogy bizti-bizti nem lesz családi a héten? Mert hát valahol azt hallottam, hogy lesz.

S az utolsó pár napban csak tizenvalahány kérdés volt róla, de azt írták válasznak, hogy nem lesz. Gondoltam, felteszem még egyszer a kérdést.

Szóval!! Véleményeket várok.

Ti nem unjátok az azonos kérdéseket????

2009. aug. 28. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

:D Ez jó!

Tényleg felesleges ennyi ugyanolyan kérdés.... de hát mit lehet tenni? Ne válaszolj rá!

2009. aug. 28. 17:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerdán lesz családi.Elsején utalják, 2.ára érkezik. :(
2009. aug. 28. 17:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Bizti-bizti nem lesz és ha unom a banánt,tovább lépek. :)

Nyugodt vagyok,hmmmmmmm.

2009. aug. 28. 18:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

engem se érdekelnek az ugyan olyan kérdések. Nem írom le a véleményem 626szor :-)

De családi nem lesz a héten tutira.

2009. aug. 28. 18:41
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én sem válaszolok ilyenkor, csak erősen elgondolkodom, hogy hogyan gondolják ezt.

A családi utalását pedig szerencsére sokszor észre sem veszem, mert a Gyed pár nappal előbb érkezik meg. De persze tudom, hogy sokan ezt várják, főleg most tanév elején.

De azért várom, hogy holnap is felteszik a kérdést, meg hétfőn is: "Nektek rajta van már a kártyán a családi?"

2009. aug. 28. 20:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudok nyugodt maradni, és néha sajna ki is kelek magamból...

Főleg ilyennél, ami fix dolog, nem azon múlik, hogy bocs, nekem már elfogyott a pénzem. A magyarorszag.hun fent van az egész évi hivatalos utálási rend, venni kéne a fáradtságot megnézni.

Minden jó 1-én utalnak, ha munkanap ha nem az, akkor az utána lévő első munkanapon-ennyi!. SEnki kedvéért nem lesz másképp...

2009. aug. 28. 21:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

A többi linket ezen kérdésen belül csatoltam!

2009. aug. 28. 22:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok. De ha utaltak volna, akkor már szeptember közepén is jönne a sok kérdés, hogy mikor lesz az újabb utalás. Tudom, hogy nem könnyű, de ha előbb utalnak, az a pénz bizony előbb is fogy el, és akkor az emberek nagy része 2 hétig írogatja ide, hogy mikor lesz újabb.

Mert nem mindegy, hogy 4 hétre vagy 5 hétre osztunk be ugyanannyi pénzt.

2009. aug. 28. 22:58
 9/12 A kérdező kommentje:

A másik kedvenc: Dupla családit kapunk? Azt hallottam, a K&H-soknak már rajta van a dupla.

:-)

2009. aug. 29. 07:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló vagyok!

Meg, hogy mikor emelik??? Amikor befagyasztották 2 évre, na akkor vajon mikor emelik? De azért megkérdezik. Reménykedni lehet... :)

2009. aug. 29. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!