Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Tapasztaltaktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tapasztaltaktól kérek választ.

Figyelt kérdés
4 hónapja ismerkedem egy sráccal, 3 hónapja vagyok vele távkapcsolatban, de még nem sikerült találkoznunk, és szinte nincs téma már mert mindent kiveséztünk... Ti hogy oldjátok meg, h a beszélgetés működjön napi 3-4 óra szinten???:/ és általában mindig én érdeklődöm felőle... Mit tegyek?? Hogy tartsam fent a beszélgetést?? Nem akarom elveszíteni:( akik több hónapig, vagy évig vannak együtt hogy csináljátok???:( segítsetek kérlek:/
2011. nov. 20. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem beszélnek napi 3-4 órát. Ha beszélnek, nem történik velük semmi ugyebár. Attól, hogy kevesebbet beszélgettek, nem szakad le az ég.
2011. nov. 20. 22:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Először találkozzatok, aztán lesz téma.
2011. nov. 20. 22:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, h csak ez van nekünk így semmi több, és este jön fel és "velem" van... Legalább azt a pár órát vele akarok lenni... Akkor lehet felesleges parázok??
2011. nov. 20. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen akadálya van találkozni a való életben?
2011. nov. 20. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Beszéljetek meg egy találkozót.

Amugy bármiről lehet beszélni,szó szerint BÁRMIRŐL.

Én egy lánnyal beszélek órákat.Van hogy nincs téma akkor pár percig csend van de utána valamelyikünk mond valamit és azt kivesézzük.

Sóval bármi ami eszedbe jut azt oszd meg vele és akkor tudtok beszélgetni.:)

2011. nov. 20. 23:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem gáz, ha beáll a csend??
2011. nov. 21. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Te gáznak érzed a csendet?Valószínű hogy ő is így van vele,hogy nem jut eszébe semmi.

Néha kell egy pár perc szünet a lényeg hogy ott vagytok egymásnak.Nem hiszem hogy amiatt veszíthetnéd el ha éppen nem tudsz miről beszélni.

Nálunk ha nincs téma akkor megkérdezzük,hogy mit csinál a másik.Hol ő,hol én.De aztán mindig találunk valamit és beindul.

Amugy miért nem találkoztatok még?

2011. nov. 21. 18:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért nem mert én még fiatal vagyok és neki is vannak gondjai, meg minden..:S
2011. nov. 22. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!