Babát szeretnék! Hogyan fogjam vissza magam?
Az utóbbi hónapokban egyre jobban megvan a vágy bennem,hogy kisbabánk legyen a barátommal. Több mint 3 éve vagyunk együtt és 3 éve együtt is élünk. Azon gondolkozom,hogy az egyetemet egy időre felfüggeszteném (mert leghamarabb 1 év múlva végeznék sajnos) és elmennék dolgozni legalább 1 évre -a gyes miatt is. Nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást,de házasságról is csak úgy volt szó köztünk hogyha már én is dolgozok,nem csak tanulok. Gyereket pedig ésszel házasság után szeretnék,de szívvel...most már nagyon! 2 éve hol napi-heti szinten járok át baráti házaspárhoz babázni,segíteni neki(k) és tudom hogy iszonyat nagy meló, tehát nem csak a cukormáz az,amit szeretnék.
Viszont még el kell nyomnom magamban ezt az érzést,mert csak 22 vagyok, tanulok...de hogyan? :(
Azt mondod 1 év a suli fejezd be...utána munka 1 év így már a gyed.....persze ha egyből eltudsz helyezkedni ami nem biztos jöhet a baba 2-3 év múlva...addig készülj fel rá minden szinten...Tudom,hogy már nagyon szeretnéd,de már nem kell sokat várni rá:)
Azt is vedd számításba,hogy nem 2ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!