Az első gyereknél amikor megszületett lemondtam a védőnőt, most megint kismama vagyok, és nem tudom, hogy ha már lemondom a terhesség alatt, akkor ki fogja a pappírjaimat intézni?
Terhesség alatt én úgy tudom kötelező a védőnőz járni, tehát akkor és azt lemondani nem lehet, maximum kérhetsz talán egy másikat. Szülés után jogod van lemondani arról, hogy hozzád járjon. Szerintem mindenképp járnod kell hozzá, hisz ő fogja a kis könyved kiadni, vérvételre küldeni, nst stb.
Vagy végig csinálod vele még egyszer kínlódva, vagy kérsz egy új védőnőt egy másik körzetből!
Előző vagyok.
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy kicsit arrogáns módon állsz a védőnőkhöz, Kérdező.
Tudom, a védőnőkkel mindig baj van, ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor azért.. :) de ha valami nem kötelező, akkor én döntsem már el, hogy tényleg kell-e ez nekem vagy sem.
Egyébként jó kis állás ez nekik, nem túl megerőltető, a korral sem kell haladni, tökre ellentmondanak egymásnak a védőnők is, na erre nagyon szükség van az adófizetők pénzéből.. OMG!
:) ó de kedves... a kérdés az, drága, ha nincs védőnőm, akkor ki fogja intézni az ügyeimet? ugyanis erre is kell egyen megoldás.
De ha nem tudsz segíteni akkor ne írogass ilyen okos válaszokat! :)
de azért jót nevettem , köszi! arra jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!