Kismamák, anyukák! Ki hogyan hozta a párja tudtára, hogy apa lesz?
én egyedül voltam egész héten, mikor megcsináltam tesztet, (úgy volt nem lehet babánk) csináltam egy szupi képsorozatot ahogy készül a teszt, :
először dobozáról, aztán kibontva, majd karóra közelről (telik az idő) , aztán csík nélkül,majd ahogy kezd látszani csík....és a végén masnival átkötött hasam..ebből vágtam össze egy kb 2 perces videót, kicsi szív zene alatta, és egykét aláírás a videóban :)
Háát elég meghatóra sikerült, mikor végre 7végén találkoztunk és mondtam, hogy szeretnék valamit mutatni.. és lejátszottam
Vettem kiscipöt azt becsomagoltam azt adtam oda.
2.nál rugdalodzót csomagoltam.
3.ugyan csak azt a rugit amiben haza hoztuk az első babánkat becsomagoltam.
4.nél ő mondta,te terhes vagy!! :)
Első: nagyon aranyos és ötletes!
Második: először én is cipőt vettem. És hogy a negyediknél ő mondta meg, hát az :)
Egyedül voltam itthon mikor pozit teszteltem párom dolgozott.Csak délután 4 volt és csak este 7re ért haza addig nem bírtam kivárni mikor munkában van sokat szoktunk chatelni ha van ideje. Így elküldtem a pozi tesztet képen és mellé egy nagyon szép idézetet és gratuláltam h apa lesz :) Szegény alig bírt a munkára koncentrálni onnantól :) Mikor hazaért csak vigyorgott mint a vadalma :D
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!