Anyukák, kismamák ebéd ötletek, kinél mi volt ma az ebéd?
Nálunk is gomba pöri volt ma, de rizzsel! :)
Meg csináltam lángost is, mert nagyon megkívántam, így 34 hetes terhesen.
Holnap tökfőzeléket szeretnék csinálni, csak még fogalmam sincs mivel.
Én ma cukorborsó főzit csináltam fasírozottal,tegnap pedig pizzát csináltam.De holnapra lövésem sincsen..:O
38hkm
Nem tudom mennyire szereted a csirkét, meg mennyire van kedves pepecselni így szülés előtt, de én a hétvégére lecsóval töltött csirke combot csináltam, ami rizzsel a legfinomabb.Simán csinálsz 1 natúr lecsót, azt bele töltöd a combnak a bőre alá, tepsibe rakod, ami fűszert szeretsz azt raksz rá (én sót, pirosmagyaros fűszerkeveréket és lestyánt szoktam rá rakni), kicsi olaj rá meg alá, körbe szórom hagymával és foghagymával, kb 1 dl vizet öntök alá.Ezt alufólia alatt addig sütöm amíg meg nem puhul, és utána fóliát leszedve róla ropogósra sütöm.
Ölni tudnék érte annyira imádom! :)
34 hetes lángosos kismami voltam. :)
Paprikás krumpli, virslivel.
Holnapra "husis tésztát" csináltam. Darálthusit hagymán lepirítasz, vegeta, kis bors, pirospaprika, felöntöd vízzel, mehet bele gomba vagy vegyes zöldség, ha megfőtt minden, 1 nagy tejföl. Tésztát főztem hozzá, de rizzsel is finom.
A hétre tervezek még lecsós husit tarhonyával, palacsintát, ragulevest, krumplifőzeléket (rántott párizsi vagy virsli hozzá), paradicsomos gombócot, de a közeljövőben tervben van bolognai, rakott káposzta vagy székely káposzta, sült pulykacomb, aztán valamikor majd olyat is, amihez jó a párolt káposzta, mert én meg azt kívántam meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!