35 feletti kismamák?! Nem érzitek magatokat öregnek a gyerek (ek) vállalásához ebben a korban?
Én 36 éves vagyok és minap kaptam ezt a kérdést egy velem egyidős nagymamitól!!!!!!
Ki van akadva, hogy hogy lehet 30 felett gyeekeket vállalni. (most várjuk kis korkülönbséggel a 3. babát)
Merthogy ő 16 évesen kezdte és 25 évesen fejezte be a gyerekvállalást. Neki is 3 van, illetve egy unokája:)
És tök komolyan kérdezte, hogy hogy bírom ezt, ő örül, hogy szabad, nincs kötelezettsége, alig kell foglalkozni a gyerekeivel (legkisebb 10 éves)
Soha nem kellett dolgoznia, személyzete van, végzettsége nuku, férje tartja el őket, igen jó életszínvonalon.
Szinte lenézve kérdezte tőlem ezt.
Ti mit válaszoltatok volna? Ti öregnek érzitek magatokat 30-35 felett kicsi gyerek(ek)hez?
Felesleges magyarázkodni. Ha nem ért meg, hát ne értsen meg. Mi sem értjük őt, nem? :)
Amúgy nem érzem magam öregnek. Persze én is belegondolok néha, hogy talán hamarabb is szülhettem volna, de aztán rájövök, hogy minden úgy jó, ahogy van. Én nem a haverja akarok lenni a gyerekemnek, nem akarok vele bulizni menni, úgyhogy nem zavar, hogy 30 felett szültem. S azért még csak nem fogok járókerettel menni a ballagására. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!