Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mért híznak el a kismamák a...

Mért híznak el a kismamák a terhesség alatt és után? ( betegséget kivéve)

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 12:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Én egyet értek a kérdezővel.. szerintem ne hurrogjátok le. Én is olyan kismama (23hét - 4kg hízás) vagyok, aki nem szeret széltében nagyobb lenni mint magasságban. Figyelek arra hogy mit eszek (néha egy kis édesség belefér), szedtem terhesvitamint annó és attól se híztam meg, mozogtam folyamatosan terhesség előtt. Az utóbbi időben ellustultam - valószínüleg a nagy meleg miatt - és nemrég kezdtem újra tornázni. Nem sokat, naponta/kétnaponta 20-30percet. Hozzáteszem hogy a munkahelyem és a lakás között naponta másfél órát utazok-oda, másfelet vissza, 6 előtt sose vagyok itthon. Háztartást vezetek egyedül, férjem is dolgozik.

Szóval egy kis tornának bele kell férnie a mindennapokba.

persze ha valaki veszélyeztetett terhes, ott más a helyzet.

Én is mindig a baba egészségét tartottam a legfontosabbnak, nem kínzom magam halálra a tornával.

ÜDv

23heteske

2009. aug. 28. 18:50
 22/22 anonim ***** válasza:

Hát engem pl. nagyon nem érdekel mennyit fogok hízni a terhességem alatt! eleve 52-ről fel kellett híznom 65-re hogy terherbe tudjak esni, és sosem éreztem még magam ilyen szexinek mint most. A férjem szerint is jobb így, pedig tokától-bokáig hasizom voltam régen:)

És ha van egy kis háj? Egy kis hurka? Nem kell attól annyira félni, akinek meg nem tetszik az ne nézegesse, forduljon el:)))

2010. márc. 20. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!