Mért híznak el a kismamák a terhesség alatt és után? ( betegséget kivéve)
Szia!
Én nagyon is meghiztam a terhesség után viszont terhesség alatt nem :) ,szoptatok,és a mai napig nem értem miért híztam meg,pedig ugyan úgy eszem mint terhesség előtt,és a kilók mégis csak úgy jönnek föl,nem vagyok magammal megelégedve,de amíg szoptatok nem akarok nagyon változtatni az étrendemen,mert akkor a picijén is változtatok :)
Attól nem félek hogy a párom azért hagyna el mert meghíztam,ő nem a testemért szeret,elvégre gyereket szültem neki,jobban fél ő attól,hogy én hagyom őt el :)
De én tudom,hogy amint vége a szoptatásnak egy drasztikus fogyókúrába kezdek és nem csak a párom miatt,hanem inkább magam miatt!
Én terhesség előtt intenzíven tornáztam. Aztán veszélyeztetett terhes lettem, nem mozoghattam, most meg 8 hónapos kisfiam mellett nem nagyon tudok tornázni. Talán majd, ha önállóaan megy. A szervezetemnek pedig nagyon kéne. 15 kg van rajtam. :(
Ja, és a szoptatás kárára sem szeretnék tornázni.
A férjem meg van olyan inteligens, hogy belássa, most másról szólnak a dolgok, és van olyan türelmes, hogy ad nekem néhány hónapot, hogy lefogyjak. Nem hiszem, hogy annyira felületes a 12 éves kapcsolatunk, hogy ne bírná ki ezt a pár hónapos duciságot. :))
Én már szültem,szoptattam is, és semmit se sportolok, mégis visszanyertem az alakomat olyan 9 -10 hónap alatt.Fogynom nem nagyon kellett, inkább csak visszarendeződni az eredeti állapotba.
Én azért kérdeztem, mert látom, hogy itt sok mindenkinek lelki gondot okoznak a fölös kilók.De miért nem próbálják meg megelőzni?
Na ez az, honnan tudod, hogy nem próbálták megelőzni? Én még csak a terhességem elején járok, de már most a hideg futkos a hátamon az olyan okostóni anyukáktól, mint te, akik látnak egy hasat, egy hurkát, egy üvöltő gyereket, és már megvan a véleményük, elméletük, ítéletük.
Engem az érdekel, hogy ha te tettél ellene, és az alkatod is szerencsés, miért érdekel, máson miért maradnak meg, miért jönnek fel a pluszkilók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!