Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is úgy érzitek, hogy hamar...

Ti is úgy érzitek, hogy hamar elszalad egy nap, a gyerekek oviban. Sok mindenre nem is jutott időd?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk ma még nem volt ovi, így a kisfiam is itthon. Egész délelőtt anyunál voltunk, délben értünk haza. Főznöm nem kellett. Nekem minden nap gyorsan telik különben.

Amúgy egész délután ment a mosógép, takarítgattam, netezni is volt időm.

2013. jan. 3. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen! A férjem erre azt mondja nem tudom beosztani az időm, igaza van!!!
2013. jan. 3. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindennel elkészülök, de rohanásnak tűnik a nap. Egy helyen nem mozog az idő, nyáron pénteken a munkahelyen, de itthon bármikor azt veszem észre, hogy felkeltem és már fürdetek altatok, közben meg elvittem a nagyot, kicsivel sétáltam, főztem, altattam, mostam, pakoltam, tanultam/neteztem. És már megint futok a nagyért.
2013. jan. 3. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem több mindenre jut időm. Délelőtt mindent megtudok csinálni. Amíg az egyik itthon volt, akkor lassabban haladtam, kész lettem akkor is, csak későbbre. Most mire hazaérnek, csak az övéké vagyok.
2013. jan. 3. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!