Jól sikerült kiválasztani az ajándékot, örültek a gyerekek? Olyan torokszorító érzés, ha sikerül beletrafálni, igaz?
Egy szánkót kapott, de azt hamarabb felavattuk, mivel hamarabb jött a hó :)
Ma pedig megkapta a Duplo farmot, egész délután ezzel játszik. Most is :D
Igen,nagyon jól sikerült az ajándékozás.
Egy kreatív asztalt kapott a kislányom,imád rajzolni..mostanra már azt is összerajzolta,még szerencse,hogy lemosható :DDD
de jó ennyi örömről olvasni :)
köszi, hogy írtatok, boldog karácsonyt mindenkinek!!!
14 hónaposom nagyon örült a fának! Hármasával szedte le a díszeket róla és rohant végig velük a lakásban.:D
Aztán az ajándékokat is kibontotta és a postaláda és a játkkonyha nagyon tetszett neki.
A nagyobbik gyerekünk 3 és fél éves múlt.
Imádja a Steffi Évi babákat. Lakókocsis készletet kapott és egy kisboltosat is.
Megkapta a Bogyó és Babóca karácsonyi részét, már csak ez hiányzott a gyűjteményből.
A kicsi (5 hónapos) még nem nagyon érti ezt, így neki inkább hasznos holmikat vettünk. (pl.ruhák)
Nálunk a 3 éves fiam végre megkapta a konyháját...:) Hónapok óta könyörgött érte, Apa nem engedte sokáig, mert hogy nem fiús játék. De találtam neki szürke-narancs szinben,arra nagy nehezen rábólintott a párom.
Úgy aludt el ma este 11-kor a fiam (képtelenség volt ágyba imádkozni előtte), hogy "anya, nagyon boldog vagyok!". Hát még vagy 10 percig bőgtem csendben az ágya mellett az örömtől:) Nekem az Ő öröme a legszebb karácsonyi ajándék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!