Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés válás után lenni? Nehéz feldolgozni ha vannak gyerekek is?
Annak nehéz, aki mindent megtett a kapcsolatért, főleg ha még gyerekei is vannak, akiktől úgymond ezzel elveszi örökre a lehetőségét, hogy igazi családban nevelkedjenek.
Viszont aki rá se b*szik, hogy a gyerekeinek mi a jó, csak ugrik egyik kapcsolatból a másikba, persze mindenhol szül vagy csinál egy gyereket, az amellett, hogy egy felelőtlen idióta, nem érez bűntudatot.
Iszonyatos megkönnyebbülést éreztem.
Óriási kő esett le a szívemről és hatalmas öröm volt újra szabadnak érezni magam. Boldog voltam, hogy vége a sok zsarolásnak, rólam való hazudozásnak és sárdobálásnak. Azt hittem, hogy végre tudok a munkámnak és a jövőmnek élni, és az időm nem a nejem aljas hazugságaira való reagálásokkal fog eltelni.
Aztán sajnos nem így lett, mert azóta sem szállt le rólam és tovább folytatja az áskálódását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!