Mikor lesz ennek vége? Már unom. Egyszer ezt gondolom, másszor azt, komolyan. Mikor lesz vége ennek a hülye serdülésnek? 13/L
Nekem is ugyan ez van, de engem nem érdekel! :)
Majd egyszer elmúlik ez is.
Játssz valami értelmes játékkal és ne gondolj rá és ennyi! :D
Ha evvel vigasztallak, nem annyira vagy vele egyedül. Én koranövő vagyok ( vagy, hogy mondják, anyukám szerint, sokan vannak így), tegnap kérte nekem kölcsön anyám a Gólya hozza...? című kötetet. Havim még nem volt, de valamennyire félek tőle.
9/L
9/L
Koranövő vagyok (gondolom sokan vannak ezzel így), engem is zavar valamennyire. Nagyon szőrösödöm, szinte mindenütt, osztálytársaim csúfolnak is ezért, hogy "Borotváljam le a lábam!". Minek? Igaz, mostanában a kézfejemen, az ujjamon is pár szőrszálat vettem észre, anyu tegnap kérte kölcsön a szomszédtól a Gólya hozza...? c. kötetet. Valamennyire, kicsit félek is (főleg a havitól).
Remélem segítettem valamit!
:)
Jé 9 évesek is vannak itt?? Először hirtelen amikor megláttam a számot azt hittem egy 1-es lemaradt az elejéről:D (nem csesztetésből)
Amúgy (nektek mondom) a havi nem olyan nagy ügy. Az elején kicsit kellemetlen, meg idegesítő (MINDIG legyen nálatok betét a suliban mert az egy kicsit ciki amikor megjön és nincs nálatok semmi... tapasztalatból), de ezt is meg lehet szokni egy idő után:).
Na! Nem biztos hogy ennek köze van a serdülőkorhoz. Mindenkivel (főleg a bizonytalan embereknél) szokott lenni olyan hogy hirtelen nem tudja eldönteni mi a jobb. Viszont lehet hogyha nagyobb leszel akkor már magabiztodabban döntesz dolgokról, de mindenkiben van (kortól függetlenül) egy kis bizonytalanság ilyen helyzetekben. Ha viszont bizonytalan vagy valami kapcsán akkor érdemes jóóól átgondolni a dolgokat hogy vajon megéri-e. Bár nem tudom pontosan mire gondoltál azzal hogy "egyszer ezt gondolom, másszor azt".
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!