Anyucik,3-4 évesetektől kap valamit apuka? Készítenek a gyerekek, vagy vesztek vmi kis apróságot esetleg vegyesen?
Én ma tervezek a kisfiammal csinálni egy kihajthatós képeslapot, amire segitek neki rajzolni valamit, meg bele ragasztjuk a fényképét.Illetve vettem egy kis picike szerencse hozó malackát (szegény párom olyan peches volt az éven), és azt is a gyerektől kapná.
Szerintetek jó ötlet?Ti mivel készültök az apukának?
Köszönöm a válaszokat.
Igazából megmondom őszintén nagyon nem is jutott volna eszembe hogy apa is kapjon a manócskánktól.
Csak hogy volt az oviban karácsonyi ünnepség, és ott csináltak a gyerkőcök az anyukáknak ajándékot.Így meg olyan furi volt hogy én kaptam, apa nem és ezért jutott eszembe.
Ma megcsináltuk a kis képeslapot, betettük ajándék tasakba beraktuk a szekrényébe és mondtam neki hogy majd karácsonykor adja oda apának, de nem firtatta hogy apa miért nem a Jézuskától kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!