Melyik mosóporral/géllel és öblítővel vagytok igazán megelégedve?
Hát nálunk ez nagyon kényes kérdés, mert nagyon "vasas" a víz. A fehér ruhák, ha nem használok fehérítőt akkor 2-3 mosás után elszíneződnek...
Így a fehér mosáshoz Persil Gold-ot a színeshez Persol color gold-ot vagy Arielt használok. Amióta kaptam auszriából ilyen mosóport azóta onnan hozatom, mert valamiért az itthon kaphatóak meg sem közelítik a hatásukat. Öblítőnek Coccolino-t veszek, az új sötétkéket annak egyszerűen beleszerettem az illatába :)
Folyékony mosószerrel azokat mosom, amiket kézzel mosok.
Fehérítőnek pedig a dm-ben veszek denkmit textilfehérítőt, és azt kb minden 3. mosáshoz teszek.
Nekem így vált be. Szerencsére nem érzékeny a bőrünk, mert nem vagyok egy "ökoanyu" bár az elveikkel egyetértek, de valószínűleg béna vagyok hatásosan használni a bio dolgokat...
A mosóport utálom, csak géllel mosok. Tide, Ariel vagy Persil.
Ha nagyon foltosak a ruhák, mosószódát teszek hozzá.
Öblitő: Santal babaöblitő, olcsó és szuperjó.
Régebben mindig mosóport használtam, de amióta baba van, az ő ruháihoz vettem külön folyékony Tomi Baby mosóport. Na annyira beleszerettem hogy most már alig várom hogy elfogyjon a mosópor és onnantól a mi ruháinkhoz is ezt fogom használni.
A mosópor sajnos meglátszik kis fehér szemcsék formájában a sötét ruhákon, leginkább ezért utálom. Meg azért meg beleragad a mosógépbe, aztán állandóan ki kell vakarni belőle. Ha kis zacskóval veszek drága, ha naggyal akkor nem lehet rendesen visszazárni és egy idő után magába szívja a nedvességet, megkeményedik, szenvedni kell vele hogy valamilyen formában kiszedjek egy adagot és belerakjam a mosógép tárolójába.
Öblítőnek a mi ruháinkhoz coccolino sensitive, a babaruhákhoz nem használok öblítőt. Sőt, a babaruhákat mosás után még egyszer átöblítem egy 20 perces öblítőprogrammal, mosószer nélkül. Így is érezni a mosószer illatát utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!