Ekcémás babának milyen mosóporral mossak, meg milyen öblítőt vegyek? Eddig csak Arielt használtam, de kezd mostmár az is gyanús lenni.
Minden gyerek más, neked kell kitapasztalnod mire nem allergiás.
Én azt szoktam, amikor kész a mosás, akkor még van egy gyorsmosó program(1önítés+1centrifugálás), még erre benyomom a gépet. Így az öblítő is kijöb belőle.
Szia!
Én Persil Sensitive-et használok, és Coccolino Sensitive öblítőt, nagyon keveset.
Most rendeltem a kis bőrére bioboltból shea vajat, hogy a gyógyszertári dolgokat kiváltsuk, és nagyon szép a bőre tőle, azt hiszem elhagyhatjuk a napi többszöri testápolózást, ezzel elég lesz napi egyszer :)
Ajándékba kaptam mosódiót, nem tudom, hogy ez mennyire fog bejönni, de ha már kaptam, kipróbálom. Adtak hozzá mosószódát is, meg kis tasakot, használati útmutatót, tippeket. Meglátjuk. Ahogy utánanéztem nem is olyan bonyolult, inkább attól félek, hogy nem tisztítja ki eléggé. Na de meglátjuk.
Ekkor öblíteni vízzel higított ecettel i lehet, amibe 100% tisztaságú illóolajat cseppenthetsz.
Köszi a válaszokat!
Foreveres termékekből csak alloe vera gélt vettünk, de nem issza meg a gyerek, legalábbis eddig hiába kínáltam neki mindig kiszagolta h ez valami új dolog amit nem szeret...
a mosódión már én is gondolkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!