Glicerines kúp. Rosszul használtam?
40 hetes kismami vagyok. A picur nem akar kijönni, csütörtökön indítják. Már napok óta nem bírtam nagy WC-re menni. A vitaminokat, vasat abbahagytam, úgy sem történt semmi.
Guttalaxot próbáltam, úgy sem történt semmi.
Felbátorodtam ma, és vettem glicerines kúpot, hátha ez kitakarítana. Az első kúpot kb 2 percig bírtam benttartani,már ugrottam a wc-re, de ki is jött, meg egy pici (bocs) kaki is. Rögtön jött a második, ez kb 20 perce volt, és SEMMI. Ki biztosan nem jött. Enyhe bélgöcsök vannak, de semmi más. Lehet hogy annyira be lennék "sülve" hogy nem tud a kúp sem kitakarítani, csak majd szülésnél a beöntés? (már ha kapok, mert vagy kúpot adnak ott is, vagy beöntés lesz)
Aki már csinált ilyet segítség!
Köszönöm előre is!!!
Szia!
Én is voltam így. Nekem 9 hónapig volt szorulásom, ami a szülés után rögtön megszűnt. Beöntést kaptam, az kitisztított. Igaz, mikor beindult a szülés hasmenésem lett. Mielőtt a szülőszobára értem már kb 3X voltam. A beöntés pedig totál kipucolt:)
Köszönöm...
....kijött...a nagy semmi (a kúp oldott állapotban)...:( :( :(
Az a baj, hogy már bármikor beindulhat, és félnék most tisasent bevenni ha véletlen később hat akkor nehogy rosszkor jöjjön...
Ennyit a kúpról..:( Reménykedem hátha később....
Gáz lenne most jönne rám a szülés, és nem hatna a kúp amit ott adnak.
Azt mondta a dokim, hogy már nem alkalmaznak ilyesmit (sérti a jogainkat), csak akkor, ha kérjük, és hogy mit kapok, az a szülésznőn fog múlni aki éppen bent lesz, mert mostanában már csak a kúpot használják...remélem ki tudom a beöntést könyörögni... Sosem gondoltam volna hogy valaha is ilyen dolgokat fogok kérni...
Laevolac szirup.
Reggel, éhgyomorra.
Nekem mindig hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!