SOS nagy baj ha benne marad a glicerines kúp?
Kijönni ki fog, és nem mérgezőbb, mint számos más gyógyszertári készítmény... ami nem éppen megnyugtató dolog, ha érted... Hippokratész forog a sírjában... Na de azért én is megnyugtatom a szülőt: egy kúpban általában megbízhat, inkább az oltásoktól tartson!!
(Az oltás higanyt tartalmaz, ami ilyen minimális mértékben IS idegméreg, mégis beadatják a gyermekeknek; még a felnőttnek se tesz jót az oltás!! Az oltás: lelkiismeretlen b*zn*sz, *zlet, money...!! Számos EU országban és Japánban legalább azt elérték, hogy 2 éves kor alatt tilos beoltani a gyermeket, de az oltás-mizériához ragaszkodnak 2 éves kortól még ott is... nálunk meg két hetesen kötelező! Döbbenet... sőt, számos újszülöttnek azonnal beadják -azt'szem a BCG-t, mindegy is, melyiket, "egy kutya"-), amint kijött a szülőcsatornából :S ... bocs az off -ért, de az oltás miatt aggódj, kedves szülő, ne a kúpok miatt, ha szabad megjegyeznem... amúgy együtt érzek veled, jobb félni, mint megijedni, inkább kérdezzen az ember, mint baj legyen... )
kijött a várva-várt eredménnyel együtt szerencsére, de jó 2 órát kínlódott a bilin...
abból indult az egész félelmem, hogy nem tudtam, hogy feloldódik, így ha nem, akkor mi lesz "odabent" de azért érdekes milyen lekezelőre sikerültek a válaszok, nem tudtam és kész, megkérdeztem, nem fogok magyarázkodni!
az oltásos témához nem szólnék hozzá, valóban rengeteg a méreg sajnos nagyon sok MINDEN-ben...
Szia! Mennyi idős a kislányod? Amikor a lányom két éves volt, akkor mi is nagyon sokat szenvedtünk a nagyvécézéssel. ( Kétszer költöztünk, közben többször kórházban voltam, szóval nagyon szenvedett) majdnem fél év kellett mire azt mondhatom, hogy helyre állt a dolog.
Nálunk úgy volt, hogy reggel rögtön éhgyomorra adtam neki laevolac szirupot, utána szilvalekvárt, majd karamellás tejet, és minden este adtunk neki natrium chloratum 15ch homeós bogyót. Egy idő után azt vettük észre, hogy könnyebben tudta elvégezni a dolgát, már nem volt annyira fájdalmas, és már ő sem tartotta vissza. Mára eljutottunk végre oda, hogy szól, ha menni kell. De ő is nagyon sokat szenvedett, sírt :-( Remélem nálatok is hamar megoldódik ez a probléma, sajnos tudom, hogy ti mint szülők mit élhettek át :-( Kitartást kívánok neked!
Szia,
köszönöm a biztatást, hát nem könnyű, volt hogy már én is bőgtem miatta (persze úgy hogy nem látta)...
ő mindig is szorulásos volt, és azóta van ez, amióta 2x is egymás után meg kellett küzdenie egy nagy gombóccal, azóta tartja vissza. Remélem, hogy hamar túl lesz rajta, én csak azzal tudok segíteni, hogy változtattunk a táplálkozásán, beiktattam egy csomó rostot és levest, főzeléket, székletfogó ételt viszont egyáltalán nem adok neki, a laveolac nálunk is megy reggel, meg a kúp volt idáig végszükség esetén, mert nagyon fájt a pocija...nagyon elkeserítő ez az egész, a többi rajta múlik. Igyekszem még többet vele lenni, abszolút háttérbe szorítani mindent a ház körül, ugyanis a lelki oldala az lehet, hogy bár februárban mentem vissza dolgozni, most esett le neki, hogy ez nem átmeneti állapot, sokszor kérlel egy idő óta (kb. a kakis baj is akkor kezdődött) hogy ne menjek stb...
ja, egyébként májusban volt 2 éves.
Nem gondolom, hogy én is a "lekezelőkhöz" tartoznék, idézem beírásom végét: "amúgy együtt érzek veled, jobb félni, mint megijedni, inkább kérdezzen az ember, mint baj legyen..."
Az oltásokról szólóakat meg nem állhattam meg közölni, abból, hogy mindenki leszavazta beírásom is látszik, sajnos milyen megvezethetőek társadalmi szinten az emberek, sajnos, és ezt is inkább együttérzőleg jelzem, segítségképpen, hogy ébredjetek rá, mi zajlik körülöttünk, kedves emberek... A hatalom eléri általában, hogy az emberek hajlamosak legyenek elbagatellizálni és összemosni a problémákat és súlyukat. Elgondolkodtató, hogy mi mindent tussolnak el, hallgatnak el "fentről" (gazdasági szakemberek, orvosok, stb.) , a felvilágosító, leleplező infók publikus szintre jutását gátolják, sajnos, érthetően anyagi okokból.
Lenkei Gábor szülészorvos (akadémikus orvos!!! mégis!!!) a szakmáját kockáztatja a felvilágosító munkája által! Írt számos könyvet, pl. a szülések nem babaközpontú (és nem anyaközpontú) bevett gyakorlatának kritikáját és hogy milyen alternatíva létezik helyette ("Gyengéd születés"), valamint az oltások RENDKÍVÜLI veszélyességére is felhívja a figyelmet, hangsúlyozom: orvosi egyetemen végzett, azaz akadémikus szülészorvos!! Gondoljátok , hogy olyan sok orvos létezik, aki kockáztatja állását az igazság miatt?? Tele van lelkiismeretlen szakemberrel a világ, sajnos... :( Lenkei Gábor egy kivételes (mártír), értünk kockáztat!
Én meg vállalom, hogy teljesen leszavaznak azért, mert felvilágosítólag közvetítem olyanok KOMPETENS információinak közvetítését, mint pl. Lenkei Gábor. Hatalmas pénz van az oltások beadatásában, ebbe beleértendő a madárinflu., sertésinflu. stb. is, és aki FÜGGETLENÜL képes (befolyásmentesen képes) gondolkodni, abban felvetődhet, hogy valami gyanús mindebben... pl. a hírek anno egymásnak ellentmondó infókat közöltek (ment a harc az igazságot közvetítők és az álnok hatalmi csoportok között, melyik infó kerüljön a médiába), és elgondolkodtató, hogy elhangoztak olyan mondatok is a hírekben rendszeresen, hogy a szokványos (!) influ-ban sokkal többen szoktak megbetegedni és meghalni (! tehát az elhalálozások száma tehát magasabb a szokásos influenzában!! persze mire hegyezték ki legtöbbször a híreket mégis?? Arra , hogy húúúú, már megint meghalt valaki sertésinfluenzában.... na ja, világszinten hetente / három hetente egy ember, mialatt szokásos influ-ban meghalt aközben 4-5 ember...)... nem erről a témáról akarok részletesen írni itt, de ennyit minimum szükségét láttam, pláne hogy 0% -ot szavaztak a múltkori beírásomra, reflexből, GONDOLKODÁS NÉLKÜL. Az érdeketekben írtam véleményt, ha nem gondoljátok át, a ti problémátok, nem az enyém. Amint meglát valaki egyalacsony százalékszámot egy beírás mellett, az emberek 90%-ra jellemző, hoyg reflexből ő is leszavazza, végiggondolás nélkül... ez NEM az érdeketek, segítőleg jegyzem meg. A gondolkodás az emberek érdeke, függetlenül, nem a média hatására... tudatalattitokba szuggerál a média sokmindent, de tudatos szintre is. Ne hagyjátok magatokat. Van, amiben igaza van a médiának (kb. 20%), van, amiben nem... többnyire nem. Logikus, hogy a média a hatalom eszköze... a hatalom meg lelkiismeretes, nemde? ;) (Nem mondanám...)
Az autizmus, egyéb fogyatékosságok kimutathatóan következményei az oltásoknak (pláne ha 2 éves kor alatt kapta a gyermek), míg szerencsésebb esetben "csak" enyhébb probl-k a következmények (pl. allergia, tápl.probl.).
Lenkei Gábor életrajzából pár sor:
"1986-ban szereztem summa cum laude, azaz kitűnő minősítésű orvosi diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Az évfolyam egyik legjobb tanulójaként nem volt nehéz elhelyezkednem. Első munkahelyemül az egyetem Mikrobiológiai Intézetét választottam. Kutatóorvosként itt szereztem ismereteket és tapasztalatokat az intézet profiljába tartozó mikroorganizmusokkal, [...]" satöbbi... "Cenzúrázott egészség – A betegségipar futószalagján. A legtöbben ennek a könyvnek a szerzőjeként ismernek, és úgy emlegetnek, hogy én vagyok „az orvos, aki szembeszállt a gyógyszermaffiával [...]"
Bocs az off-ért, a kérdésre pedig megint csak együttérzéssel javaslok a táplálkozásba bevezetni módszereket, hangsúlyozom: ötlet, én így élek , ahogyan a lenti linkre kattintva felugró másik beírásomban foglaltakat olvashatjátok, eg yvélemény csupán, de javaslom elgondolkodásra azt is; nekem bevált már 15 éve, de vannak egyéni különbségek is, de érdemes kísérletezni, csak nem tudtam, hogy a jelen kérdésbe a tápl. szokásokról is lehet írni; linkelem, mit írtam egy másik kérdésre:
08-07 18:07
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!