SOS nagy baj ha benne marad a glicerines kúp?
köszönöm a sok segítséget, kicsit lehet én vagyok érzékenyebb...nehéz most nekünk ez az időszak, emiatt a kaki dolog miatt...
viszont ma nagy siker volt, hétvége óta beiktattam minden nap 1 kubut, plusz vettem neki ilyen teljes kiőrlésű rágcsálni valót, még jobban megemeltem a folyadékbevitelt és a reggeli joghurthoz tettem útifű maghéjat egy kis mokkáskanállal, nem tudom mi és hogy, de ma bekakilt, igaz a pellusba, de nagyon boldog vagyok :) láttam hogy már nagyon toporog, hogy kell neki, kérdeztem is, azt mondta fáj a pocika de nem kell kakilni, aztán azért engedte feltenni a pellust, mondtam teljesen higgadtan, hogy csak a bizti kedvéért, ha még is jönne. nemsokára meg is jött az eredmény, és teljesen normális volt a széklete :)))))
Nagyon örülök, biztosan szépen lassan rendeződni fog ez a kakis dolog.:-))) Neki is mekkora boldogság volt, hogy sikerült:-)
Szegénykéket annyira sajnálom, és nem is gondoltam volna, hogy milyen sok kisgyerek küzd ezzel a gonddal:-(
Szépen lassan majd biztosan te is megnyugszol:-)
Minden jót kívánok nektek!
Hajjaj, bizony, itt a fórumon is sok-sok kakiproblémás kérdést látni. Az persze hasznos dolog ,hogy felteszik a vonatkozó kérdéseket, a "hajjaj"-t arra értem, hogy valóban számos kisgyermeknek van ilyen gondja, mint e fórum kérdései is mutatják. De mindig van vmilyen szintű megoldás, örülök, hogy beváltak az új kísérleteid, kedves kérdező. :) Íme egy másik kakis kérdés, annyira megtetszett a kakimese onnan, amit írt egy kedves hozzászóló, hogy muszáj belinklelnem. :D
08-10 17:11 -i beírás itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!