Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Védőnőt lehet másikat választa...

Védőnőt lehet másikat választani? Aki jelenleg van, nagyon nem vagyok vele megelégedve!

Figyelt kérdés

2012. márc. 27. 20:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Biztosan lehet, én ma gyerekorvost váltottam, mert én meg avval nem voltam megelégedve. Tehát ebből gondolom, h védőnőt is lehet váltani.

Amúgy védőnőt nekünk azért kellett váltani, mert elköltöztünk, így már más kerületbe tartoztunk. De automatikusan átvett minket az új.

2012. márc. 27. 20:53
 2/16 A kérdező kommentje:
Nekünk is a kerületi van. 2éve lakunk itt akkor 2hónapos volt a babám,de egyszer nem volt még. De nem is ez a gond! Semmit nem mond,semmit nem lehet tőle kérdezni. Ha valamit kérdezek,1szóval felel aztán otthagy. Elég sok a panasz rá! A 2éves státuszvizsgálatot is 5perc alatt lerendezte.
2012. márc. 27. 20:57
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet, max ha elköltözöl. Mindenki területileg tartozik egy védőnőhöz. Nem választhat másikat senki.
2012. márc. 27. 21:01
 4/16 anonim ***** válasza:
sajnos védőnőt nem lehet választani
2012. márc. 27. 21:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Sokak szerint nem lehet. De igen lehet, csak nem úgy ahogyan orvost, ehez ÁNTSZ engedély kell. Húgom keresztanyja váltott, mert csúnyán összevesztek magánügyben, barátnők voltak. Pontosan nem tudom hogyan működik, de van rá mód.
2012. márc. 27. 21:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Persze lehet,csak akkor a gyámhivatal fog hozzátok járni nem a védőnő.Úgyhogy szerintem bírd ki a védőnőt!
2012. márc. 27. 21:41
 7/16 A kérdező kommentje:

A gyámhivatal minek jönne? Tőlük is meg lehet kérdezni hogy kell hozzátáplálni,vagy miért nem akar szopizni a babám,stb. Ezek csak példák. De ha ki is jönnének,megmondanám nekik hogy ez a védőnő egy kalap sz@rt nem ér! Akkor mit csinálnak??? Legutóbb annyit kérdeztem tőle meddig adjam még a lányomnak a D-vitamint,szóra sem méltatott,mert jött valaki és azzal kezdett el beszélni.

Amúgy nem hiányzik,de nem tudom minek van,ha nem foglalkozik az anyukákkal! Mint mondtam sok rá a panasz,nem egy anyuka mondta.

2012. márc. 27. 21:54
 8/16 anonim ***** válasza:

nem azért van a védőnő, hogy foglalkozzon az anyukákkal (igaz jó esetben elvárható lenne) és váltani se tudsz mert ne neked van.

a védőnő a gyerekedé. azért van, hogy ha gond van, észrevegye.

ha nagyon nagy gond van akkor egy nagy procedúra után lehet lecserélni. de igazából az, hogy nem válaszol a kérdéseidre, nem egy akkora gond, ez van, bunkó, kérdezd meg a dokitokat.

akkor van gond ha gyermekbántalmazást, éheztetést, stb nem vesz észre...

2012. márc. 27. 22:31
 9/16 A kérdező kommentje:

Jó nem kötözködni akarok,de hogy a fenébe veszi észre hogy mi van a gyerekkel ha nem is volt egyszer sem?! A lányomat például a 2éves státusz előtt,15hónaposan látta! Nem hordom még mérni sem,mert teljesen felesleges hogy menjek. Ezt itthon is meg tudom tenni.

9hónap alatt honnan tudja hogy nem vertem agyba főbe a gyerekem,nem éhezik stb ha nem is látta? Persze ez nem igaz hogy bántom!!!

Orvoshoz sem sűrűn járunk szerencsére,nem beteges a kincsem.

Akkor mi a francnak van? Mit csinál,a fizetéséért,!

2012. márc. 27. 22:55
 10/16 anonim ***** válasza:

pontosan azért van, hogy 15 hónaposan meg 2,3,4 évesen lássa :)

nyilván kötelessége kimenni a baba születése után nem is tudom hányszor, de ahogy írod, akkor nem ő volt a védőnőd.

én fiam most 2,5 éves, fél éve költöztünk, azóta nem jelentkezett az új.

majd a 3 éves státuszra leviszem, nem hiszem, hogy ennél többet kéne elvárnom egy védőnőtől, én legalábbis baromira elvagyok nélküle is :)

2012. márc. 27. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!