Védőnőt lehet másikat választani? Aki jelenleg van, nagyon nem vagyok vele megelégedve!
Biztosan lehet, én ma gyerekorvost váltottam, mert én meg avval nem voltam megelégedve. Tehát ebből gondolom, h védőnőt is lehet váltani.
Amúgy védőnőt nekünk azért kellett váltani, mert elköltöztünk, így már más kerületbe tartoztunk. De automatikusan átvett minket az új.
A gyámhivatal minek jönne? Tőlük is meg lehet kérdezni hogy kell hozzátáplálni,vagy miért nem akar szopizni a babám,stb. Ezek csak példák. De ha ki is jönnének,megmondanám nekik hogy ez a védőnő egy kalap sz@rt nem ér! Akkor mit csinálnak??? Legutóbb annyit kérdeztem tőle meddig adjam még a lányomnak a D-vitamint,szóra sem méltatott,mert jött valaki és azzal kezdett el beszélni.
Amúgy nem hiányzik,de nem tudom minek van,ha nem foglalkozik az anyukákkal! Mint mondtam sok rá a panasz,nem egy anyuka mondta.
nem azért van a védőnő, hogy foglalkozzon az anyukákkal (igaz jó esetben elvárható lenne) és váltani se tudsz mert ne neked van.
a védőnő a gyerekedé. azért van, hogy ha gond van, észrevegye.
ha nagyon nagy gond van akkor egy nagy procedúra után lehet lecserélni. de igazából az, hogy nem válaszol a kérdéseidre, nem egy akkora gond, ez van, bunkó, kérdezd meg a dokitokat.
akkor van gond ha gyermekbántalmazást, éheztetést, stb nem vesz észre...
Jó nem kötözködni akarok,de hogy a fenébe veszi észre hogy mi van a gyerekkel ha nem is volt egyszer sem?! A lányomat például a 2éves státusz előtt,15hónaposan látta! Nem hordom még mérni sem,mert teljesen felesleges hogy menjek. Ezt itthon is meg tudom tenni.
9hónap alatt honnan tudja hogy nem vertem agyba főbe a gyerekem,nem éhezik stb ha nem is látta? Persze ez nem igaz hogy bántom!!!
Orvoshoz sem sűrűn járunk szerencsére,nem beteges a kincsem.
Akkor mi a francnak van? Mit csinál,a fizetéséért,!
pontosan azért van, hogy 15 hónaposan meg 2,3,4 évesen lássa :)
nyilván kötelessége kimenni a baba születése után nem is tudom hányszor, de ahogy írod, akkor nem ő volt a védőnőd.
én fiam most 2,5 éves, fél éve költöztünk, azóta nem jelentkezett az új.
majd a 3 éves státuszra leviszem, nem hiszem, hogy ennél többet kéne elvárnom egy védőnőtől, én legalábbis baromira elvagyok nélküle is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!