Milyen második nevet érdemes választani a Maura név után?
Figyelt kérdés
A vezetéknév ts-re végződik.2012. febr. 13. 12:55
1/16 anonim válasza:
Valami olyat,amit a gyerek használni is tud,
2/16 anonim válasza:
Után, vagy esetleg inkább helyette...
3/16 A kérdező kommentje:
Az első nevén lesz szólítva, csak mivel rövid a vezetéknév, kell egy második név is.
2012. febr. 13. 13:10
4/16 anonim válasza:
HOgyhogy milyet?
Hát amilyen tetszik neked és az apukának.
Nem tudom miért kell idegeneknek nevet adniuk mások gyerekének, pedig sokan kérdezgetik itt.
Szerintem nem gáz a Maura, különleges. Adjatok mögé olyat, ami tetszik nektek. Hiszen ha ír ide 30 nő 30 nevet, még mindig ott vagy, ahol a part szakad, főleg, hogy a 30-ból eleve 20 kritizálni fogja a Maura nevet (mint ahogy ez már előttem el is kezdődött..............)
5/16 anonim válasza:
Valami hétköznapi nevet. Mert sanszos, hogy a Maurát utálni fogja. Mondjuk Mónika :D
6/16 anonim válasza:
Első körben a Maugli, és a "maunikasó" ugrott be, a név hallatán.
Nagyon nem jön be. Ha már mindenképp ez lesz, akkor valami egyszerű és használható második nevet adjatok!
7/16 anonim válasza:
Laura
Igazán mókás: Kováts Maura Laura
8/16 anonim válasza:
olyat, ami magas vagy vegyes, hangrendű, vagy legalább ne A ra végződjön hogy ne hangozzon hülyén és meglágyítsa kicsit a mély hangrendet :)
10/16 A kérdező kommentje:
A három befutó a páromnál:
- Polett
- Sarolt
- Bogáta
Nálam:
- Csinszka
- Malvin
- Agáta
Nem tudunk közös nevezőre jutni.
2012. febr. 13. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!