Mit gondoltok arról ha vki a volt párja nevét adja a gyerekének?
a múlt héten találkoztam egy barátnőmmel aki 7 hónapos terhes és kérdeztem tőle h mi lesz a baba neve, és a volt párjának a nevét akarja adni neki, akivel 3 évig voltak együtt és az esküvő előtt 2 hónappal hagyta őt ott, ez 2 éve történt, és kb. másfél éve megismerkedett egy másik férfival akitől most terhes.
mikor meghallottam a volt párja és a leendő gyereke nevét nem akartam hinni a fülemnek, de állítása szerint semmi köze a volt párjának ehhez egyszerűen csak ez a név tetszik neki.
csak nekem furcsa és megdöbbentő ez az egész?
Konkrétan nem gondolok semmit. Szerintem te is csak bele akarod magyarázni, hogy még fülig szerelmes az előzőbe, ezért adja neki a nevét.
Ugyan már, most ez a legnagyobb gondod, hogy milyen nevet ad a gyerekének? És ezen kell csámcsogni?
A legtöbb embernek egy név nemcsak egy ex neve lehet, hanem egyszerüen egy férfinév, függetlenül attól, hogy valamelyik exet is úgy hivták.
Mellesleg ez kizárólag a barátnöd és a párjára tartozik neked semmi közöd hozzá, belemagyarázni meg ne akarj semmit.
Én soha nem adnám az exem nevét még ha tetszene a név akkor sem.....és fordítva sem tetszene ez ......
nekem fura de ha nekik jó :) akkor nekem igazán min1 :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!