Mit gondoltok arról az emberről, aki feltörte az adatlapom egy közösségi oldalon és az én nevemben írt pocskondiázó leveleket egy ismert magyar híresség gyerekének?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 16:51
1/6 anonim válasza:
Azt,hogy egy undorító féreg.A minimum,hogy feljelenteném.
2/6 anonim válasza:
Megrugdosnám:S Szemét és aljas...gondolom nem tudod ki volt az, szóval gyáva is. Senki nemtudta a jelszavadat? mert ha valaki tudta , azis lehetett. Ahogy az első hozzászóló írta jelentsd fel.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos,nem tudom ki az,4 emberre gondolok,de akinek irkált,az anyját is felvette msn-re,de az anya nem igazolta vissza.
2009. júl. 5. 18:33
5/6 anonim válasza:
ha feljelentést nem akarsz:
ha az email-ed nem törte fel, és nem ugyanaz volt a jelszó, akkor a közösségi oldalról küldj jelszóemlékeztetőt, amit az emailedre küldenek ki. És így megtudod hogy mire írta át, vagy elküldik a jelszavad. Megváltoztatod valami nagyon bonyolultra, és átírod mindenhol a jelszavad a régiről.
6/6 A kérdező kommentje:
Már kértem új jelszót,be tudtam lépni.
2009. júl. 8. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!