Mit gondoltok, nekem mi jár gyed vagy gyes és még milyen támogatás? Még nem dolgoztam soha sehol.
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 18:42
2/12 anonim válasza:
Akkor a GYES-t csak szülés után kapják az anyukák?? vagy ez hogy zajlik?? ezzel a dologgal én se vagyok tisztában....
3/12 anonim válasza:
Igen szülés után kapják a gyest.
Előtte nem kap semmit. A táppénzhez is munakviszony kell
4/12 anonim válasza:
gyes, családi pótlék, illetve egyszeri anyasági segély
5/12 anonim válasza:
Soha nem dolgoztál akkor csak gyes ez havi 38000Ft.
7/12 anonim válasza:
plusz, ha rendszeresen jársz terhesgondozásra, akkor lehet igényelni egyszeri anyasági támogatást (olyan 65000 körül van)
8/12 anonim válasza:
na ez a gusztustalan,hogy ő még nem dolgozott sosem és azt kapja amit én aki 25 éve dolgozom és fizetem amit kell,és csak azért mert a munka adóm elcseszte a bejelentésemet....még méltányosság sincs
9/12 anonim válasza:
Hogy lehetett utolsó elcseszni a bejelentésedet??
10/12 anonim válasza:
hosszú lenne elmagyarázni,a lényeg,hogy gyedet nem csak gyest kaphatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!