Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Jolanda névről?

Mit gondoltok a Jolanda névről?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szép név, de én nem adnám. Fogalmam sincs miért, de egy malac jut eszembe a névről. Inkább a Júliát, vagy a Johannát választanám.
2013. jan. 1. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
TETSZIK SZERINTEM SZEP[ ES NEM GYAKORI:)
2013. jan. 1. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik. Érdekes, de nem nevetséges.
2013. jan. 1. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Bejárnőnek vagy szakácsnőnek tudom elképzelni.
2013. jan. 1. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Jolandaként tetszik, szép a hangzása, de a Joli, mint becézése (mert biztos, hogy fogják becézni) már nem tetszik. Azt hinném, hogy Jolán.
2013. jan. 1. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ezt a nevet egyszer egy filmben hallottam, csak nem emlékszem, hogy melyikben... Na mindegy, amúgy tetszik, bár egy kicsit zizzent nő jut róla eszembe, ettől függetlenül szerintem teljesen viselhető, felnőttnek sem gáz, gyereknek sem túl komoly, szóval jó név.
2013. jan. 2. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tarantino, Ponyvaregény :) nekem is az jut róla eszembe.
2013. jan. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!