Jelenleg babát várók, milyenek a körülményeitek, ahová a babátokat várjátok?
-Házasok vagytok már?
-Saját házba,albérletbe vagy szülőkhöz?
-Első baba lesz?
-Hány évesek vagytok?
-Mekkora bevételre vállaljátok?
-házasok vagyunk
-albérletben élünk, külföldön, 3 szobás lakásban
-igen, első baba lesz :)
-én 26, férjem 35
-a férjem dolgozik csak, jól keres. azért nem írom ide, mert az úgysem mérvadó, teljesen mások a kiadások itt
Nem vagyunk házasok, de van saját házunk. 200 négyzetméter.nagy kerttel. Külön kocsik,két saját cég. Én 31, a párom 37 éves. Nekem az volt a legfontosabb, hogy mindene meglegyen a Kicsinek. Most négy hónapos. Úgy akartam gyereket, hogy soha ne kelljen azon gondolkodni, hogy pl: elmehet- e hetente kétszer lovagolni, ha az lesz a hobbija!!!
Sajnos én nem így nőttem fel! Szerintem ma meg kell ezt nagyon gondolni és nem pár év múlva vakarózni, hogy hogyan tovább....Ahogy sokan teszik ma.Sajnos!!!
Igen házasok vagyunk
Saját házba, családi ház 4 szoba
Igen első baba kisfiú Bendegúz Nimród lesz a neve
25 éves vagyok én , 27 párom
Én kozmetikus vagyok saját szalonom van , ugye itt változó a pénz . A párom 230 ezret keres .
Mi még csak próbálkozunk.
Házasok vagyunk.
Saját lakásba.
1. baba lesz.
29 és 31 évesek vagyunk.
Jelenleg én munkanélküli vagyok február óta, csak a férjem dolgozik, az ő fizetése itt jónak számít, országos szinten átlagos.
-Házasok vagytok már? *** Igen
-Saját házba,albérletbe vagy szülőkhöz? ***hiteles "saját" 34 nm-es "luk" :) ide jönne a 3. is
-Első baba lesz? Nem, 3.
-Hány évesek vagytok? 34 és 40
-Mekkora bevételre vállaljátok? kb. nettó 300
-még nem,idén augusztusban esküszünk :D
-saját lakás
-első baba,1 hét múlva érkezik :D
-én 24,párom 30
-én előtte dolgoztam,tehát kapom majd a tgyás,gyed,gyes, a párom orvos,jól keres
- Nem vagyunk házasok (eljegyzés volt, de ennyi nem tartjuk szükségesnek a papírt).
- Még albi, de megvettük a kertes házat most felújításon megy keresztül még van 2 hónapunk míg jön a manó, addigra kész lesz.
- Első baba.
- Én 21 a párom 30.
- Jó keresetre.
-Nem , Májusba esküszünk
-Saját ház
-Első baba 7 hetesek vagyunk :)
-Én 22 párom 26
-Havi 150 ezer
Igen
Saját ház
6. baba
30 és 42
havi bevétel nettó 380 e körül
-házasok vagyunk
-albérletben lakunk
-én 23 a párom 30
-első baba 12 hetesek vagyunk
-210 ezer nettó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!