Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy szoktátok vissza altatni...

Hogy szoktátok vissza altatni 15hónapos körüli babátokat?

Figyelt kérdés

én eddig éjszaka is szoptattam amikor felkelt,és ezmiatt soha nem kellett altatnom.ha megkapta az adagját akkor gond nélkül vissza rakhatam,akkor is ha nem aludt el rajta.

viszont most már elegem lett,és megpróbálom leszoktatni,d tegnap is éjjel 1től- fél4ig próbáltam vissza altatni. sirni hagyással,ringatással is.bár a direkt nem akartam álomba ringatni,igyekeztem annál a pontnál lerakni amikor még félig-meddig ébren van,hogy magától tanuljon meg elaludni de nagyon kitartó volt,és végül mégis kapott cicit,mert már hulla fáradt voltam.

érdekelne,ki hogy csinálja?

2012. szept. 19. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:

én simogatom a hátát, és azt mondom, h sssh. Ez általában beválik, első 3 nap brutális volt, amikor leszoktattam az éjszakai szopiról, akkor volt 11 hónapos. Nagyon sírt, de ragaszkodtam ahhoz, hogy reggel 6-ig nem szoptatom meg, mert már nem bírtam, hogy éjszaka 30 percenént kelt. Ú.h. simizetm a hátát, ha nagyon sírt kivettem, ringattam, visszatettem, simiztem. 3 éjszaka nem aludtam semmit. Adtam neki anyaszagú pólót, nem érdekelte, cumisüvegből vizet, na akkor mégobban sírt, de aztán kb 3 nap alatt úgy-ahogy megoldódott a probléma. Sajnos azóta is egyszer-kétszer felébred éjszaka de akkor kb 4-5 percig simogatom és visszaalszik. Hajnalban olyan 5-6 körül már nem alszik vissza, hanem tízpercenként kel, szerintem akkor már éhes, uh olyankor régebben szopizott, most pedig tejet kap, és akkor még visszaalszik 1-2 órát

A nagyobbik fiam ugyanilyen volt, kb másfél éves koráig rendszeresen megébredt hajnal 4 körül, csak nála egyszerűbb volt, mert cumizott, csak a cumit kellet beadni a szájába és azzal gyönyörűen visszaaludt.

2012. szept. 19. 14:49
 2/2 A kérdező kommentje:
szóval kb 3nap múlva már könnyebb lesz? hát remélem így lesz nálam is! már nagyon fáradt vagyok..
2012. szept. 19. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!