Kismamák, akik 2013-ra várjátok az első babátokat, hány évesek lesztek a szüléskor?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 16:00
1/9 anonim válasza:
Szia! Én a harmadikat várom, de azért írok ha nem gond:)
Elvileg május 12 körül szülök, és akkor 22 éves leszek:)
2/9 anonim válasza:
Szia! nekem csak egy 1,5éves kisfiam van,de nagyon szeretnék már 2.at,ha összejön akkor 23 leszek,ha csak 2014re akkor 24 leszek szüléskor.
3/9 anonim válasza:
Én egyelőre csak szeretném akkorra várni az első babánkat, szóval még dolgozunk az ügyön :) 21 (következő szeptember után 22) éves vagyok.
4/9 anonim válasza:
szia!nekünk január 1-i lesz,első baba és 25 éves vagyok/leszek!
5/9 anonim válasza:
24! :) első baba! :) március végére várjuk :)
6/9 anonim válasza:
Első babám,áprilisban fog születni én pedig szeptemberben töltöm be a 28-at :-)
7/9 anonim válasza:
Mi jan. 2-re vagyunk kiírva, most múltam 24. Első baba. (párom pedig 26)
9/9 anonim válasza:
De irigyellek Titeket fiatal anyukak.... en mar legszivesebben 17evesen szultem volna...azota is csak az jar a fejembe hogy mikor lehetek anya vegre...ehelyett mar 20at betoltottem, meg van2 evem a sulibol hogy teremthessek valamit magam kore...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!