Szülők! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a lányotok marihuánát szívott?
ööö... semmit.
pláne hogy hollandiában és ugye felnőtt ember már...fiatal, de felnőtt.
... jó elvileg magyar állampolgároknak ugye kinn sem szabadna, deén ott rá akartam gyújtani és közölték hogy cigarettázni nem szabad csak füvezni. hát kösz.
sőt, van külön gomba bolt is, az nagyon vicces, ilyen nagy hűtőkben van és rá van írva hogy milyen országból van és hogyan hat, pl nevetős, vagy hallucinogén stb.
Leszidtam volna, hogy nekem nem hozott a jó kis Holland cuccból.
Amúgy örülnék, hogy elmondta. Ettől nem lesz drogos.
18 éves, azt csinál, amit akar. Örülj, hogy elmondta..Szerinted ott miért legális? Mert nem erős drog, semmi baja nem lesz tőle!
Túlreagálod, nem kislány már..
egyszeri alkalom..nem történt semmi..nem kell szerintem túl reagálni,meg problémát csinálni sem belőle:)
fiatal,és csak jól érezte magát,10000000x jobb,mintha leitta volna magát,nem roncsolódott a mája,és "szállhatott" is egyet:D
Semmit. Kipróbálni ki lehet, egyszer élünk!
Másrészt pedig felnőtt. És örülj neki, hogy őszinte veled.
Nem olvastam végig minden választ, de: -Egyszeri alkalomtól nem fog rászokni. Elvileg nem is lehet.
-Hollandiában minden 18 életévét betöltött személy vehet marihuánát.
-A gomba boltokat bezáratták.
Én örülnék hogy elmondta, és nem csinálnék belőle ügyet. Ott mutass egy embert, aki nem próbálta ki! :)
Hollandiában igen kicsi a marihuána fogyasztók száma, annak ellenére, hogy legális. Csak szerény kis hazánk ilyen szigorú a füvet illetően, pedig hatalmas üzleti lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!