Szülők! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a lányotok marihuánát szívott?
Figyelt kérdés
10 napig volt Hollandiában, és elmondta, hogy kipróbálta a 'füves cigit'. 18 éves a lányom.2012. dec. 30. 14:42
1/18 anonim válasza:
Írja lesz 50-szer, hogy "Soha többet nem szívok füves cigit."
2/18 anonim válasza:
Ott mindenki kipróbálja.
Örülj, hogy megtisztelt a bizalmával, és elmondta. Valószínűleg ettől nem fog rászokni, de beszélgessetek el a veszélyekről, felnőttek módjára.
3/18 anonim válasza:
1. kipróbálta
2. felnőtt
3. őszinte mivel elmondta
4/18 anonim válasza:
Mintha te nem próbáltad volna ki a normális cigit ennyi idős korodban!
5/18 anonim válasza:
Nagyon orulnek annak, hogy a bizalmaba fogadott es elmondta ezt pl.
Ha eddig nem reagaltal erre, akkor most mar ne tedd meg, hogy ujra elohozakotsz a temaval, hiszen azonnal kellett volna a drogg karos hatasairol beszelgetned vele.
6/18 A kérdező kommentje:
Tisztában van a drog hatásaival, mert nem rég halt meg egy barátja a drogok miatt.
2012. dec. 30. 14:49
7/18 anonim válasza:
Semmit. Örülj, hogy elmondta. annak idején én is kipróbáltam párszor, nem jött be. azóta se élek vele.
8/18 anonim válasza:
Legközelebb én is vele mennék,és kipróbálnám én is :)
9/18 anonim válasza:
Semmit, ez normális ilyen korban. Elmondja, meg főleg jó. Semmivel nem rosszabb, mintha részegre inná magát.
10/18 anonim válasza:
Szerintem éreztesd vele, hogy tiszteled, hogy elmondta. Ennek csak örülni lehet, kevesen vallják be szerintem.
És nem kell féltened sem valószínűleg, sajnos ott volt első kézből a rossz példa. Bízz meg benne, ahogy ő benned, mert elmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!