Melyik szülőnek kell finanszíroznia a láthatás költségeit?
A gyermek elvitelével felmerülő költségek a kapcsolattartásra jogosultat terhelik.
OFF!!
ez engem is érdekelne! akkor most ki a kapcsolattartásra jogosult?
velem vannak a gyerekek,vidékre költöztünk,nekem kéne fizetni az úti költséget v az apának? egyébként az apa Pesten él.
köszi h válaszoltál! egyébként az apa még csak gyerektartást sem fizet nálunk 5 éve,nemhogy bármimást.
plusz ha elviszi a gyerekeket rajtam követeli az árát is..
csak ezért kérdeztem..
igazából már voltam egyszer bíróságon,és ki is tűzték a tárgyalást,csak kikönyörögte a volt férjem h mondjam azt a bíróságon,h peren kívül megegyeztünk..és én így is tettem..
persze azóta sem fizet semmit,ráadásul a kislányról kiderült h cukorbeteg..több a kiadás így..és leszarja..
köszi még1szer a választ!
elfogok menni..csak az a baj h nagy harc lesz mert az új felesége egy gonosz szipirtyó,aki szerint mivel én hagytam el a férjem így nekik semmit sem kell fizetni,és azt mondta ha bíróságra megyek akkor csúnyán fogok járni..
és igazából attól a stresszől,és huza-vonától tartok ami rám vár..
de biztos elmegyek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!