Láthatás és a problémák egy 2 éves gyermeknél. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A lányunk két éves és eddig minden 2. héten 1 napot az apjánál töltött mivel ezt szabta meg a bíróság. Nem tudtunk megegyezni ismét mert ottalvásra akarja vinni én viszont nem engedem mivel nem tartja be a hozzátáplálást amit orvos javasolt az excéma miatt,a gyereket csak viszi még csak meg sem nyugtatja mert nem akar menni és sír, a házukban életveszélyes lépcső van. Nem érti meg,hogy kicsi még és éjszaka felébred. Amióta joga van él vele pedig előtte nem sokat foglalkozott a gyermekkel. A lányom szívesebben megy a húgomhoz akit 1 hónapban 1 szer lát mint hozzá kéthetente. Amikor plusz időpontban odaadtam,hogy hátha jó kapcsolatot alakítanak ki ha többet látja akkor nem a megbeszélt helyre vitte és a telefont is rámrakta.2012. nov. 26. 10:48
1/5 anonim válasza:
2 évesnek mit kell még hozzátáplálni? De ha te így állsz hozzá a láthatáshoz, akkor ne csodálkozz, hogy a gyerek nem akar menni.
Okosabb lenne nem időponthoz kötni a láthatást, hanem akkor találkozzanak, amikor az apukának van ideje rá. Két évesen már nyugodtan ott alhatna, még akkor is, ha néha felébred.
Az apuka is meg tudja nyugtatni.
Csak ezeket a dolgokat kulturáltan meg kellene beszélni egymással.
2/5 anonim válasza:
Mi a kérdés? A biróság meg ítélte a lathatast, az apának joga van hozza
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lenne a jobb a gyereknek és a mások véleményére lennék kíváncsi. Persze értékelném ha alapos olvasás után írna valaki! A gyerek excémás és az orvos még sok ételt nem javasolt amit az apa nem tart be csak azért is. Az apa 1 évig nem foglalkozott a gyerekkel de mikor elhagytam már jogaira hivatkozik és inden alkalmat megragad a vitára, a gyereket is sokak szerint csak azért viszi mert fáj nekem ahogy sír. Tudom,hogy az apja és nem akarom kizárni az életéből de az ottalvás már ismét egy vitára adott indok és ez biztos!
2012. nov. 26. 11:06
4/5 anonim válasza:
Az én férjem se törődött a kisfiával, amíg el nem váltunk. Nálunk az ekcémánál sokkal súlyosabb betegség áll fenn, de alig látogatta a kórházban, soha nem jött velünk a vizsgálatokra, még akkor sem, ha altatni kellett. Még az állandó gyógyszerei nevét sem tudja. Most ragaszkodik a gyerekhez, én meg állandóan frászban vagyok. Ráadásul a két nagyobb mindig azt meséli, hogy kb. fél óra után elfogy a türelme, utána már csak káromkodik és kiabál. De akkor is viszi. És én nem tehetek semmit, mert mégiscsak az apja.
5/5 anonim válasza:
Már bocs "kedvesem" de a te hozzáállásod hagy némi kívánnivalót maga után. Lehet te szívesen látod szenvedni a gyereked, más nem. A kérdező nem azt kérdezte hogy hiúsítsa meg a láthatást, hanem hogy mit tehetne hogy a helyzet jobb legyen. Ha nem fogod fel nem kell válaszolni. Apuka biztos nem mazochista, de pl simán elképzelhető hogy elviszi hogy anyukának szar legyen, utána meg lepasszolja a nagyinak, aki teletömi minden szarral. Az meg kimondottan bicskanyitogató hogy apuka leteszi a telefont, mikor az anya érdeklődik. Talán inkább próbálna úgy viselkedni hogy ne kelljen aggódni. Komolyan nem értelek, főleg ha gyereked is van. Vagy esetleg az a típus lehetsz, aki 1 hónaposan lepasszolta a babáját hogy szórakozzon? Agyam eldobom komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!