Mi van akkor, ha a láthatás hétvégéje a karácsonyt megelöző hétvégére esik? Mivel az ünnep fele is jár, egybe lehet-e vonni a két láthatást, vagyis kicsit hosszabb időre (5 napra) elhozni a gyermeket?
3 és fél éves a kisfiam,és ezen a hétvégén van a megítélt láthatás (minden páratlan hét csüt.délutántól vasárnap estig),viszont a karácsony fele is jár.
bírónő nem hozott döntést,ránk bízta,hogy egyezzünk meg,de a volt párommal esélytelen ebben megegyezni,nem hajlik semmi kompromisszumra.
én azt szeretném,hogy holnap délutántól,vagyis 20.-tól 25.-ig nálunk lehessen a kisfiam,ő viszont azt akarja,hogy csak 22.-től 25.-ig vagy pedig 20.-tól csak 23.-ig.
nem akarja 5 napra engedni,már csak azért se,hogy ezzel is bosszantson.
hozzáteszem,hogy a gyerek nagyon szeretne jönni,szeret velem lenni,de őt ez nem érdekli.
megtehetem,hogy elhozom holnap és csak 25.-én viszem vissza,annak ellenére,hogy a volt párom 23.-án akarja,és a karácsonyi láthatásról nincsen papíron határozat?
köszi a seegítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!