Nektek is megy a férjetek szilveszterezni?
2 kis gyerekem van ( 2,5 éves,és 1 hónapos)
férjem nem akar itthon unatkozni a megszokott módon,ezért elmegy,elmenne bulizni vmerre..
szerintetek menjen,vagy kérjem hogy maradjon?
persze emellett hétköznap és hétvégén is szokott menni
ide-oda..
Lehet jobb lenne, ha engednéd, mert így csak otthon fog durcáskodni és csak elrontja mindenki kedvét. Sajnálom, hogy a férjed unatkozik a gyerekek mellett és nem jelent neki kikapcsolódást, ha velük lehet. Tekintve, hogy 1 hónapos a pici én sem ajánlom, hogy menjetek mindketten.
Nálunk a kisebb 10 hónapos lesz, így már megoldható, hogy átjönnek a nagyszülők, 8-9 körül a nagyobbal koccintunk a gyerekpezsgőjével, addig fújjuk vele azt a szörnyű trombitát, meg teleszórja a házat mindenféle színes konfettivel, meg szalaggal (újévkor jó sok takarítás vár majd rám, úgy érzem :D) közben összekapjuk magunkat és elindulunk egy baráti társasághoz házi buliba. Úgy érzem ránk fér, hogy kicsit kettesben kimozduljunk és felnőtt társaságban ünnepeljünk egy jót, a mamáék meg úgyis mindig odáig vannak, amikor az unokákkal lehetnek. Az már rajtuk múlik, hogy a gyerekkel megvárják-e az éjféli tűzijátékot, vagy előbb leteszik aludni, ha álmos. Szerencsére nálunk megoldható, hogy a nagyszülők is ott tudjanak aludni, ha nagyon későn érnénk haza.
Nem tudom,érdekes egy téma ez.Az én kislányom tavaly november 23-án született,akkor szilveszterkor 6 hetes volt.Nem volt kedvem elmenni semerre.A férjem mindenben támogatott,miután letettük a lánynunkat tévéztünk,aztán átjöttek a szüleim.Kicsit beszélgettünk,ennyi.Eszébe nem jutott volna egyedül hagyni az újszülött babánkkal.
Idén meg 29-én indulunk anyósékkal Sopronba egy szállodába,úgyhogy ott lesz szilveszter.
Én ezt az esetet mindenképpen tisztáznám a párommal,jobb most mielőtt "robbansz." Nincsenek lehetetlen helyzetek,ki tudja lehet apukának még bele kell jönni a kétgyerekes életformába stb.
sziasztok.
sokan írtátok hogy ne menjünk el mindketten,
DE MOST ITT KI ÍRTA HOGY MINDKETTEN MENNÉNK???
az volt a kérdés hogy a férjem menjen-e vagy ne EGYEDÜL
én természetesen otthon leszek a 2 gyerekkel..
Az én férjem, ha küldeném se menne. A lánya a mindene...ha foglalkozik egy apuka rendesen a gyerekével akkor nem unatkozik. :)
Amúgy heti egyszer van kimenője, az a csajos este nálunk :) Olyankor mindent megcsinálunk, amit egyébként nem lehet.
Az én férjem szolgálatban lesz, bent "buliznak" majd a kollégáival. Mi meg itthon alszunk a lányommal :) De ha épp szabad napja lenne, akkor itthon maradna velünk.
Ha az a helyzet állna fent, mint nálatok, akkor én mondanám neki, hogy menjen nyugodtan. Hisz máskor is ment már el.
Az oké, hogy eljár apuka kiengedni
de pont szilveszterkor, gondolom neked se jó, hogy mikor mindenki ünnepel, te otthon leszel kvázi egyedül, nincs kivel koccintanod se, ez olyan elhagyatott (szerintem)
Tényleg igaz, hogy közös az öröm, közös a bánat.
De ez nem kell, hogy bánat legyen :-/
sziasztok !
nem megy végül :)
BUÉK BUÉK !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!