Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek is megy a férjetek...

Nektek is megy a férjetek szilveszterezni?

Figyelt kérdés

2 kis gyerekem van ( 2,5 éves,és 1 hónapos)

férjem nem akar itthon unatkozni a megszokott módon,ezért elmegy,elmenne bulizni vmerre..

szerintetek menjen,vagy kérjem hogy maradjon?

persze emellett hétköznap és hétvégén is szokott menni

ide-oda..

2012. dec. 27. 14:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem megy, eszébe sem jutna nélkülem menni.
2012. dec. 27. 14:32
 12/31 anonim ***** válasza:
47%

Én engedném, de cserébe ha én akarok menni, akkor ő marad a gyerekekkel!!!

Ülj le, beszéld meg vele!

Ha csak durcáskodsz, abból nem ért semmit!

Hagyd a mamára a gyerekeket, akkor te is el tudsz menni!!!

Mindent meg lehet oldani ha akarod!

2012. dec. 27. 14:39
 13/31 anonim ***** válasza:
40%
Ha sok neki a két gyerek, miért vállaltatok?
2012. dec. 27. 14:40
 14/31 anonim ***** válasza:
61%

Az én férjem nem megye, de nincs is köszönet benne, hogy itthon van. Bámulhatom a hátát. Én meg, kissé besavanyodva díjaznám, ha 2órát nem rajtam lógnának a gyerekek. Hát nem... Szóval itthon lesz, asszem, bár lehet 31én 6kor elindul, ahogy szokta, ha rájön a mehetnék.

Szóval a szilveszter=én gürizek, rodeózok, kicsizek, ő meg gépezik, és sértődik, ha felállítom.

2012. dec. 27. 14:45
 15/31 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes itt némelyik válasz. Egy hónapos gyerek mellett bulizni mindkét szülőnek? Nekem ez kicsit merész:( Hogyan menjenek mindketten?Nekem egy egy hónapos baba még elég pici...

Te ismered a férjed, lehet, hogy jobb, ha ráhagyod, ha menni akar, mert talán ezt fogod hallgatni jövő szilveszterig...

Amúgy nem megy a férjem bulizni, bár ő kifejezetten bulizós típus, én nem. A gyerekeink már nagyobbak.(4, 9 és 13 évesek)

2012. dec. 27. 14:52
 16/31 anonim ***** válasza:
34%
Pont az a jó, hogy pici, csak etetni kell, meg altatni
2012. dec. 27. 14:57
 17/31 anonim ***** válasza:
91%
nem hiszem,hogy megy,de még változhat a dolog...egyelőre egyikunknek sincs kedve..amúgy mikor 1honapos volt az egyszem gyerekünk ő is örült,ha aludhatott....
2012. dec. 27. 14:57
 18/31 anonim ***** válasza:
86%
Az én férjem nem megy. Eddig úgy volt hogy dolgozik szilveszterkor, de megfertőzték a gyerekek és most a halálán van. :) Szerintem az ágyat fogja nyomni szilveszterkor is.
2012. dec. 27. 15:03
 19/31 anonim ***** válasza:
92%

Mi együtt megyünk, na de nekünk 6 és 3 éves gyerekeink vannak, akik már alig várják, hogy átmehessenek a szüleimhez és egész éjszaka trombitálhassanak, meg konfettit szórhassanak :)))))

Ha ilyen pici babánk lenne, mint nektek, akkor nem mennénk. Én főleg, de valószínűleg a párom is maradna velünk.

A nagyobbik fiúnk januári, így ő már majdnem 1 éves volt az első szilveszterkor, akkor átmentünk a húgomékhoz, addig anyós volt nálunk és semmi gond nem volt. Este lefektettük a fiúnkat, reggel felkelt és konkrétan észre sem vette, hogy mi nem voltunk otthon :)))

A kicsi nov-i, vele pont szilveszter körül telt le a 6 hét gyermekágy, úgyhogy akkor az újévet az ágyban kezdtük, eszünkbe sem jutott bulizni :)

2012. dec. 27. 15:13
 20/31 anonim ***** válasza:
76%
Mi együtt buliztunk kisfiam első szilveszterekor bár Ő 8 hónapos volt,tény hogy 1-4 hónapos korban is eljárkáltunk sokszor este és 11re etetés időre hazaértünk mert kellett nekünk a kikapcsolódás.Én elengedném 1 hónapost azért nem hagynék egész éjszakára nagyszülőre.Párom ritkán megy el egyedül,inkább velem megy,én azért már többször elmentem egyedül a barátnőimmel,mindig miután lefektettük a kisfiunk. Elengedjük egymást,de egyikünk sem hagyná ott rendszeresen hetente többször is a másikat a gyerekkel,szerintem ez kommunikáció és érettség kérdése,barátnőmet is rendszeresen otthon hagyja a férje még Ő borozik,kirándul stb.
2012. dec. 27. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!