A parotok/ferjetek, hogy reagalt amikor megmondtatok, hogy jon a baba?
Figyelt kérdés
Tobb mint egy eve nem szedek gyogyszert, mert ugy dontottunk hogy ha jon a baba akkor mar legyen...
Par napja megtudtam hogy terhes vagyok. Nem beszeltunk rola nap mint nap hogy na mikor lesz mar, de meg csak havonta sem. Az egy ev alatt talan ketszer, hogy nem eroltettjuk, jon amikor joni akar...
meglepodtem a parom reakciojan, annyira boldog csak mosolyog mindenkinek elmondta, meg a baratnommel is boldogan beszelt, akit mellesleg nem szeret... mintha kicsereltek volna.
2012. szept. 11. 16:53
1/3 anonim válasza:
Gratulálok a babához! :) Az én férjemnek írtam egy levelet a lánya nevében, amikor megtudtam, hogy jön, nagyon megható volt, én nem is bírtam ki bőgés nélkül amikor elolvasta. De egyébként Ő már akkor sejtette, ugyanis Ő kérdezte először tőlem, hogy "nem vagy te terhes?", mivel nagyon fáradékony voltam és ez gyanús lett neki. :) Azóta már 4,5 éves nagylány.
2/3 anonim válasza:
mi is valahogy igy voltunk bar nekunk fel even belul osszejott.mi is abbahagytuk a vedekezest es utana nem volt tema a dolog. aztan amikor mar gyanusan terhestuneteim voltak egyutt megcsinaltuk a tesztet es pozitiv lett. en elkezdtem sirni ketsegbeesesemben :)) valahogy annyira megilyedtem pedig terveztuk. parom meg vigasztalt hogy minden rendben lesz es egyutt vegigcsinaljuk. aztan ra 15 percre mar hivta is az anyjat hogy elujsagolja az oromhirt.:)) es szepen sorjaban a legjobb baratait .persze azota figyelmesebb velem es nagyon aggodik.
3/3 anonim válasza:
Gratulálok!:)
Az első babánknál közömbös volt, a másodiknál pedig pánikba esett.
Azóta is imádja őket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!