Hány hetesek voltatok, mikor megmondtátok a szüleiteknek, hogy baba lesz?
Figyelt kérdés
Főleg azokra vagyok kiváncsi akik a második babájukat várják. Ja és hogy reagáltak a szülők?2009. júl. 10. 11:08
1/11 anonim válasza:
Első és második babánál 6-6 hetes voltam,mindenki örült!Most a 3. babát 12 hetesen árultuk el,mindenki örült kivéve apósomat aki azt mondta,ez a gyerek a nyomorba fog dönteni bennünket!Hát mit mondjak nem esett jól.Most 14 hetes és 5 napos vagyok és az após mintha enyhülne kicsit...
2/11 anonim válasza:
En rogton elmondtam ANYUKAMNAK hat johogy!5 hetesen
3/11 A kérdező kommentje:
Én a második babám várom most 5 hetes vagyok és ma megmontam anyunka és anyósnak is telefonon mert nem bírtam és mert vidéken laknak. Hát mindegyik meg volt lepődve, és rosszul esett hogy még gratulálni is csak akkor tudtak mikor rájuk förmedtem. Anyám szerint nagyon kicsi a korkülömbség mivel az első babám még csak most múlt 1 éves. Anyós meg próbált utána mentegetőzni, de hát akokr is. Olyan rosszul esett.
2009. júl. 10. 11:20
4/11 anonim válasza:
Körülöttem mindenki rögtön elmondta az anyukájának amikor megtudta.
A bátyám és köztem 16 hónap volt, anyukám is megoldotta, ne aggódj, hogy nem lesz egészen két év a korkülönbség a kicsik között. Szerintem nem nagy gond. A bátyámmal sokkal jobb a kapcsolatom, mint a húgommal, aki kicsit több mint 4 évvel fiatalabb nálam.
5/11 anonim válasza:
1.vagyok és én nagyon örülök a Te babádnak is:)
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy:)
2009. júl. 10. 12:13
7/11 anonim válasza:
asszem 6-7 hetesen mondhattam el a múltkor anyóséknak és szülőknek, és a 9 héten elvetéltem. Most 11 hetes vagyok, a szülők még nem tudják, de nem is áll szándékomban elmondani. Majd észreveszik, ha nő a pocim.
8/11 anonim válasza:
Én 6 hetesen mondtam el a legközelebbi családtagoknak. Volt aki csak bambán vigyorgott, volt aki láthatóan nagyon örült neki. De tulajdonképpen az én örömömet egyik sem tudta enyhíteni.
9/11 anonim válasza:
Az elsőt hat hetesen mondtuk el. jelenleg öt hetes terhes vagyok, még senkinek nem mondtuk. A nagyobbik 13 hónapos.
Elég nehéz titokban tartani, de azért még várunk egy kicsit.
10/11 anonim válasza:
Én 4 hetes voltam, de nem elmondtam, hanem anyukám észrevette rajtam hogy valami történt velem, padig még nem állt szándékomban elmondani, nagyobb meglepetést akartam :) hát nem jött össze, nem baj majd a 2. babánál megpróbálom nem feltűntetni :) egyébkeént mindenki nagyon örült neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!